Sparta Bierglas

Sparta gaat over enkele weken starten met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2021-22. Dat maakt Sparta bekend op het kaartje dat alle seizoenkaarthouders van Sparta deze week toegestuurd krijgen.

De club zegt op deze kaart dat men zich voor het einde van het seizoen al veilig heeft gespeeld en dat dit een mooie prestatie van Henk Fraser en zijn mannen is. Zeker onder de omstandigheden waaronder dit seizoen gevoetbald moest worden. De bedoeling voor nu is dat Sparta er alles aan gaat doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Wie weet wat er dan nog in het vat zit.

Wat ook in het vat zit, is bier. Om ons als supporters te feliciteren wil de club van Rotterdam, er een pils op nemen, en proosten met haar fans. Alle supporters die afgelopen jaar een seizoenkaart hadden kunnen een bierglas in de fanshop afhalen waarop het logo van Sparta staat met daarop het bekend in de oren klinkende “Proosten op z’n Spartaans”. Samen met de social mediacampagne #PROOSTSPARTA vraagt Sparta foto’s te nemen van een vol bierglas en drinkende supporters om de prestatie van dit seizoen te vieren. Bier en Sparta, dat is een mooie combinatie die vaker onder de aandacht gebracht mag worden door onze club. (en drink je geen bier, het glas mag volgens Sparta ook met iets anders gevuld worden!)

TIP van de ITWM redactie: Was het glas niet in de vaatwasser. De koffiebeker “Mokken op z’n Spartaans” verloor al vrij rap het logo en spreuk na enkele malen wassen !!!!

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties