Tapkraan Jupiler

Liefhebbers van het Belgische Jupiler bier zullen blij zijn. AV InBev zal de komende 5 jaar de Spartaanse kelen doorsmeren. 5 jaar lang geen Heineken, Grolsch, Budweiser of een ander biermerk. We moeten het doen met het biermerk waar we inmiddels al een eeuwigheid lijken te kennen.

Sparta blij met duurzaam productieproces

Vandaag liet Sparta weten dat beide partijen zeer tevreden zijn over de samenwerking en Dave van der Meer (commercieel manager Sparta) is blij dat AV InBev een ambitie heeft duurzaam de producten te ontwikkelen door minder water in het productieproces te gebruiken.

Min of meer bekend

Dat de deal op het punt van verlengen stond was eigenlijk al een beetje bekend. Er werden in samenwerking met de bierbrouwer de afgelopen tijd al heel wat nieuwe leidingen in het Sparta stadion gelegd. Dit om het bier goed koud te serveren. Dat doe je niet als je niet voornemens bent de deal niet te verlengen.

Complimenten

Al met al hosanna vandaag bij Sparta met een super-optimistisch bericht op de website. En ook wel een beetje terecht natuurlijk. Daar waar de acquisitie er nog wel eens onder lijkt te leiden is Sparta prima in het behouden van bestaande relaties. Dat is ook wat waard!

Hopen dat deal leidt naar een meer gewenste bierprijs

Eigenlijk zou deze mooie deal ook moeten leiden tot een wat meer gewenste bierprijs. Maar liefst 90% van de Sparta supporters vind het bier veel te duur bij Sparta. € 4,90 voor een biertje van 0,4 liter is “far too much” voor veel Spartanen. Volgens de peiling die wij gisteren hielden is een prijs tussen de € 3,00 en € 4,00 een mooi tarief, waar nog steeds genoeg op verdiend kan worden door de club en de officiële businesspartner.

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties