Sparta en Robey blijven tot 2028 aan elkaar verbonden. Dat werd gisteren met het ondertekenen van een nieuwe overeenkomst duidelijk. Met het verlengen van de samenwerking zijn de twee Rotterdamse monumenten straks 15 jaar aan elkaar verbonden. Een unicum kan je dat wel noemen.

Van sparta-rotterdam.nl

Sparta Rotterdam en Robey Sportswear hebben de huidige verbintenis, welke loopt tot medio 2024, opengebroken en verlengd tot ten minste het seizoen 2027-2028. De huidige kledingpartner treedt vanaf het komende seizoen tevens toe tot het co-sponsor segment van Sparta.

Met deze nieuwe verbintenis zijn beide partijen in totaal maar liefst 15 seizoenen onafgebroken gecommitteerd aan elkaar. En ook begin jaren ‘80 werkten Sparta en Robey al een periode succesvol samen.

Commercieel Manager Dave van der Meer reageert namens Sparta Rotterdam: ‘’Zo’n langdurige samenwerking is vrij uniek in het huidige voetballandschap en ik denk tekenend voor het wederzijdse vertrouwen en de nauwe band die in de loop der jaren tussen Sparta en Robey is ontstaan. Sparta stond aan de wieg van de opmars van Robey, dat momenteel is uitgegroeid tot één van Nederland’s snelst groeiende sportmerken. Het is dan ook prachtig om te constateren dat we samen aan het groeien zijn binnen het (inter)nationale voetballandschap. Het moge duidelijk zijn dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Robey. Of het nu gaat om de uitstraling, kwaliteit en originaliteit van de teamwear die wij mét en door Robey laten ontwikkelen of de algehele manier van zakendoen, het plaatje klopt gewoon.’’

Mark Koevermans, General Manager bij Robey Sportswear, reageert: ”We zijn zeer verheugd dat de samenwerking met Sparta Rotterdam voor meerdere jaren gecontinueerd wordt. De wieg van Robey staat in Rotterdam en ook ons huidige kantoor ligt op een steenworp afstand van Het Kasteel. Als één van de langst bestaande sportmerken in Nederland voelen we dan ook een sterke verbondenheid met de oudste betaald voetbalclub van Nederland, haar supporters en de mensen binnen de club. Natuurlijk ook als Rotterdammers onder elkaar. Het doet ons dan ook goed om ons langstlopende partnership in het betaald voetbal met vijf jaar te verlengen. Ook geweldig om steeds meer Sparta-supporters in het Rotterdamse straatbeeld te zien, waar dan ook, in de metro, wandelend door de stad of hardlopend in de parken; de supporters dragen het Sparta-shirt met trots en dat maakt ons nóg trotser. Dankzij het wederzijdse vertrouwen hebben we samen reeds mooie stappen kunnen zetten, denk aan de recente samenwerking rondom het fantastische Jules Deelder shirt. Dit soort successen smaken naar meer, zeker na een droomseizoen als dit. Hopelijk volgend jaar met Europees voetbal in een Robey-shirt, maar ook de vele jaren hierna!”

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties