Sparta heeft vandaag een update gegeven over de verbeteringen van de horecafaciliteiten die afgelopen maanden gaande zijn geweest.
Een groot voordeel zal zijn dat we sneller ons biertje hebben en dat ditzelfde biertje ook nog eens ijskoud zal zijn. Hulde !!! Maar om de woorden van een wijs man uit de hoofdstad eens om te draaien: “Elk voordeel heeft ook zijn nadeel” Er volgen weer prijsverhogingen laat onze club ons weten.

Dure grap

Welke producten er aan moeten gaan geloven weten we nog niet, maar voor de notoire biersmijters wordt het een lastig seizoen. Een biertje op het veld gooien daar krijg je ook komend seizoen een stadionverbod voor, maar het wordt naar verwachting ook nog eens een dure grap om je bier op ’t veld te pleuren. Bier wel of niet snel getapt, koud of warm? Bier gaat niet aan de tand der inflatie zomaar even stilletje voorbij. Sterker nog, het is een van de producten die samen met energieprijzen de inflatie wel lijken aan te wakkeren. Klaar ben je ermee als Sparta-supporter die zo van het gerstenatje wil genieten. Laten we hopen dat als een prijsverhoging komt dit niet voor het toch al dure bier zal zijn.

Hoop

Bij het eetmenu gloort er sowieso hoop. Althans voor de mensen die van een vette bek houden. Sparta blijft de toch al iets te dikke supporters gewoon lekker vet mesten, de populaire Sparta burger zal zijn scherpe prijs houden. Terecht, want die overtollige bier-calorieën, die niet te betalen zijn, moeten wel ergens gecompenseerd worden nietwaar?

Eigen verantwoording

Waar we ook mee te maken krijgen is een stukje eigen verantwoording. Wij als Sparta supporters krijgen de keuze om het bekertje netjes in een afvalbak te deponeren i.p.v. deze na gebruik ongegeneerd als een vuilak op de grond (ja, ja we gebruiken het woord nog een keer) te pleuren. Doen de we dat niet, dreigen de bestuurders van onze club, dan riskeert Sparta een boete en gaan we over op het statiegeld-systeem. [belerende modus AAN] Dus pak je verantwoordelijkheid als supporter en gooi je bekertje in de afvalbak! Doe je thuis ook toch? [belerende modus UIT]

Wil je plaatjes zien en alle veranderingen die voor jou tribune gelden. Kijk dan eens op de website van Sparta zelf.

Abonneer
Abonneren op
94 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties