Sparta verkocht gisteren de 4.000e seizoenkaart. Daarmee heeft onze club 50% van de kaarten verkocht die het vorig jaar aan de man wist te brengen. Uiteraard hoopt elke Spartaan met een reeds aangeschafte kaart dat ook ‘de andere helft’ in beweging gaat komen en Sparta in deze moeilijke tijden zal blijven ondersteunen.

Met nog wat behoorlijk wat weekjes te gaan, met mogelijk nog een paar versterkingen die nog 4.000 Spartanen zal moeten verleiden om toch een kaart aan te schaffen, komt de ITWM-poll toch wel een beetje in de buurt van waar we mogelijk gaan uitkomen.

Op 9 mei jl. publiceerden we op Twitter onder de @ITWM volgers een poll waarin we vroegen hoeveel supporters Sparta zouden ondersteunen in de vorm van een SCC. 66% gaf toen aan ongeacht alles de kaart te gaan bestellen, ook als er geen publiek toegelaten zou worden. 12% verbond aan de aanschaf wel voorwaarden terwijl 14% twijfelde een kaart te nemen. 8% was niet van plan een nieuwe kaart te nemen.

Zoals we al eerders schreven is het belangrijk je buurman of buurvrouw op de tribunes van ons stadion, waarvan je weet dat die nog geen kaart heeft aangeschaft, te overtuigen dit wel te doen. Trek hem of haar over de streep en ga het gesprek met hen aan. Toon begrip voor de situatie van de ander, maar wees stellig in je overtuiging dat het aanschaffen van een kaart meer is dan een normaal product. Sparta is emotie en het lid zijn van onze club is meer dan een plastic pasje. En al die nadelen die je straks hebt zonder kaart:

– Stel er komt een Corona-vaccin ergens volgend jaar: Dan vis je toch mooi naast het net, het is echt nog wel even de vraag of Sparta halve seizoenkaarten gaat verkopen. Afgelopen jaar was dat niet meer aan de orde. Doei, mooie korting

– Je wilt toch zeker zo’n mooie insigne opgespeld krijgen als je 25 jaar lid bent? Je gooit al je opgebouwde jaren zo maar weg en moet weer opnieuw beginnen als je je SCC niet verlengd?

– Ondanks dat ITWM wel eens afgaf op het officiële magazine van onze club, wil je toch gewoon de Spartaan blijven ontvangen. Wie wil nu de column van Rick Moorman, de advertenties en de overlijdensberichten missen? Geen enkele Spartaan toch.

– Als je geen SCC aanschaft loop je zomaar die mooie In voor- en tegenspoed shawl mis.

– Als je na morgen (3 juli) niet verlengd ben je je vaste plaats kwijt (mits je een SCC voor Kasteel- of Tonny van Ede tribune hebt.

Meer info: Spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties