Update 12:05. Spart heeft zojuist gereageert over de berichten over ‘spotfixing’.

Het officiële statement van onze club

KENNISNAME SPARTA ROTTERDAM OVER BERICHTGEVING SPOTFIXING

Sparta Rotterdam heeft kennisgenomen van de berichtgeving over een mogelijke spotfixing in het betaald voetbal. In de berichtgeving omtrent deze mogelijke spotfixing wordt Tom Beugelsdijk genoemd. De club heeft deze ochtend gesproken met de speler, waarin hij aangeeft de overtreding uitsluitend gemaakt te hebben in de hitte van de strijd.

De club zal op dit moment geen verdere reactie geven. Zowel bij de club als speler is niet bekend of er daadwerkelijk een onderzoek gestart wordt. Mocht er een onderzoek gestart worden dan zal de club hieraan uiteraard alle medewerking aan verlenen en heeft de club vertrouwen dat het integer en zorgvuldig zal plaatsvinden. De speler heeft vertrouwen in de uitkomst van een mogelijk onderzoek.

Sparta wil benadrukken dat tot een eventueel onderzoek afgerond is dit geen invloed heeft op de samenstelling van de selectie in de komende wedstrijden.

De focus van zowel de club als spelersgroep ligt de komende week op het bereiken van de play-offs.

Bron: www.sparta-rotterdam.nl

Update 2: Reactie van Henk van Stee

Mening

Geef hieronder gerust je mening. Over het statement van Sparta, over de woorden van Henk van Stee of over dat je wel of niet vindt dat op een supporterssite als ITWM hier aandacht aan geschonken moet worden.

Eerder plaatsten wij er het onderstaande bericht over

Op Twitter wemelt het momenteel van de amateur-speurneuzen die op zoek zijn naar de ‘gokker’ in de eredivisie -klik op deze link voor het NOS artikel, waar zowel de politie, als de speler (anoniem) aan het woord komen. In het artikel staan ook een paar specifieke kenmerken van de gele kaart waarnaar het onderzoek zich richt. En dan gaan mensen zoeken. Een groot aantal “twitteraars” (wat een k*twoord trouwens) wijzen inmiddels met de beschuldigende vinger naar Tom Beugelsdijk.

Klik hier voor wat extra sensatie:

https://twitter.com/search?q=beugelsdijk&src=typed_query&f=live

Waar rook is, is vuur? Of is het onzin? ITWM geeft Tommy in ieder geval het voordeel van de ontstane twijfel… Er zijn wel vaker mensen op internet onterecht gekruisigd.

Abonneer
Abonneren op
222 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties