In quarantaine
Foto door Markus Spiske via Pexels

Positieve testen

Beiden heren waren er afgelopen zondag niet in de gewonnen wedstrijd tegen Willem II. Maar inmiddels zijn Tom Beugelsdijk en Adrián Dalmau weer van de partij. Naar wij hebben vernomen waren de spelers positief getest op het coronavirus en moesten ze, zoals dat van alle spelers (behalve die van Ajax) verwacht wordt, in quarantaine.

Dalmau tegen Sittard in de basis

Of ze al ziek zijn geweest is niet bekend, wel dat ze vanmorgen fit genoeg waren om bij de training van Sparta weer aan te sluiten, alsof er nooit iets aan de hand is geweest. Met de belangrijke uitwedstrijd die ons a.s. vrijdag in Sittard wacht is het fijn om te zien dat er weer wat te wisselen valt. Met name van Dalmau wordt verwacht dat die Sparta aan doelpunten moet brengen. Geen overbodige luxe dat hij opgesteld zal worden. Van wie dat ten koste gaat, dat zal de vraag nog even zijn. In ieder geval grote kans dat de Spanjaard, mits fit genoeg, tegen Fortuna in de basis zal starten.

Begint Beugelsdijk op de bank?

Of dit ook zal gelden voor Tom Beugelsdijk is nog maar de vraag. Het 4-4-2 systeem dat afgelopen zondag tegen Willem II ingezet werd, was erg solide er zorgde ervoor dat de Tilburgers geen enkele kans wisten te creëren. Vraag is of Henk Fraser de Haagse brute krachten nodig zal hebben in de basis of dat hij op de verdediging gokt die het zondag prima deed.

Abonneer
Abonneren op
58 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties