Als er niets spannends gebeurd dan wil het nog wel eens het geval zijn dat sportjournalisten gaan zoeken naar nieuws. Hoeveel discussie en reuring kan je veroorzaken door een eigen ideetje te opperen waar iedereen dan wat van vindt.

Op een lijstje of niet, Fraser gaf zondag in de Kuip in elk geval wederom zijn visitekaartje af.

Het Algemeen Dagblad doet daar uiteraard ook aan mee. Journalist Mikos Gouka vindt Sparta trainer Henk Fraser de ideale man om Dick Advocaat op te volgen. Hij komt met een verhaaltje dat ene Dirk Kuyt aanspraak zou kunnen maken op de trainerschap van de stadionclub en dat degradatie-coach Advocaat mogelijk ook nog in beeld is voor 2021. Maar Henk Fraser is, gezien alle lofuitingen over de coach zijn tactisch vermogen, de topfavoriet van de journalist. Daar doet zelfs een ruzie van dertien jaar geleden tussen Henk Fraser en Stanley Brard niets aan af.

Gouka over Henk Fraser: “Op een lijstje of niet, Fraser gaf zondag in de Kuip in elk geval wederom zijn visitekaartje af. Bij ADO Den Haag en Vitesse liet hij al zien wat hij waard is. Zijn tactische variant in de Kuip was vindingrijk, het toonde aan dat hij bereid is af te wijken van de bewandelde paden. En dat tegen zijn grote liefde Feyenoord.”

Jammer genoeg meldt Gouka niets over het belang van Sparta in zijn stukje. Bijvoorbeeld dat Fraser een contract heeft voor nog meer dan anderhalf jaar. En dat de coach het erg naar zijn zin heeft bij Sparta. Maar goed dat interesseert de lezers van de zuidbode natuurlijk helemaal niets. Die hebben weer de nodige reuring. (net zoals wij op ITWM nu :-))

Bron:Topics

Abonneer
Abonneren op
162 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties