Dit weekend bewijst Sparta Pim Doesburg de laatste eer. Supporters kunnen digitaal en op het Kasteel afscheid nemen van de legendarische doelman. Zondag is er voor de wedstrijd tegen ADO een minuut stilte voor de deze week overleden Doesburg. Ook speelt Sparta met rouwbanden. Pim Doesburg speelde 471 wedstrijden voor Sparta in het betaalde voetbal, meer dan iedere andere Spartaan. Laten we hem als Spartanen een waardig saluut geven.

Informatie uitvaart Pim Doesburg

Op zaterdag 21 november is in de Ridderzaal van Het Kasteel het afscheid van Pim Doesburg tussen 14:30 – 16:15 uur.

Vanwege de COVID19-regels verzoeken wij eenieder om zoveel mogelijk digitaal een persoonlijke herinnering of condoleance te plaatsen op de herdenkingspagina van Pim. Ga hiervoor naar www.memoria.nl.

Inloggen kan met de naam Pim en de code HMPX489

Bron: Sparta Rotterdam

Sparta-supporters kunnen op het Kasteel afscheid nemen van Pim Doesburg

Sparta neemt zaterdag afscheid van Pim Doesburg. In de Ridderzaal van Het Kasteel is er van 14:30 uur tot 16:15 uur gelegenheid tot afscheid nemen. Sparta roept supporters op om zoveel mogelijk online te condoleren en herinneringen achter te laten.

Dit vanwege de corona-maatregelen en de beperking rond uitvaarten. Een condoleance kun je hier achter laten: www.vanderspekuitvaart.nl/memoria. Inloggen kan met de naam Pim en de code HMPX489.

De Rotterdamse club zal stewards inzetten om alles zaterdag in goede banen te leiden. Ook speelt Sparta zondag tegen ADO Den Haag met rouwbanden en zal er een minuut stilte zijn. 

Bron: RTV Rijnmond

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties