Wout Rust zacht

Vrijdag 10 december kan in Ridderzaal afscheid worden genomen van Wout Holverda. Op zondag 12 december kan dat van Aad Andriessen, ook in de Ridderzaal. Hieronder staat meer informatie. Mocht nadere informatie beschikbaar komen, zal ITWM dit bericht aanvullen.

Wout Holverda

Van Sparta Rotterdam:

Op vrijdag 10 december is er in de Ridderzaal mogelijkheid om afscheid te nemen van Wout Holverda. Tussen 14.00 en 15.30 uur zullen de poorten van Het oude Kasteel hiervoor geopend zijn.

Let op: Een controle op een Corona Toegangsbewijs (QR-code) is noodzakelijk.

Wout wil geen bloemen, maar een gift aan de stichting Alzheimer Nederland, t.n.v. Wout Holverda, op rekeningnummer NL 13 INGB 000 000 2502.

Van Peter van der Zwan, voorzitter van de supportersvereniging:

Vrijdagmiddag 10 december is er vanaf 14:00 – 15:30 uur gelegenheid tot condoleren in de Ridderzaal. Aansluitend (uitloop 16/16:30u) zal Wout weggedragen worden door de Kasteelgracht onder het hoekvak door, waarna de rouwauto stapvoets langs het door hem zo geliefde Kasteel zal rijden. De jongens van de Spangenaren zullen de stoet uitgeleide doen. Het zou bijzonder mooi zijn als we op dat moment met zoveel mogelijk Spartanen aan beide kanten van de Spartastraat staan, om nog één keer afscheid te nemen van onze Wout.

Aad Andriessen

Van Sparta Rotterdam:

Zondag 12 december is er in de Ridderzaal van het Sparta Stadion gelegenheid om tussen 10:00 en 12:00 uur afscheid te nemen van Aad Andriessen.

Let op: Voor deze gelegenheid is een controle op het Corona Toegangsbewijs (QR-code) noodzakelijk.

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties