Wim Schnieders is statutair terug getreden uit de Stichting Sparta 1888 en wordt opgevolgd door Peter van Beek in zijn functie als secretaris.

Op voordracht van supporters

Wim Schnieders kwam ooit op voordracht van de supporters in het hoogste orgaan van Sparta. Dat kwam omdat o.a. de politiek dit destijds gewenst vond. Sparta had immers een behoorlijk steunpakket verkregen van de gemeente om het voortbestaan van de club te overleven.

Met name Leefbaar Rotterdam had de eis dat vanuit de supporters iemand naar voren werd geschoven. Dat werd Wim Schnieders dus. Omdat de supportersvereniging na een aantal jaren vond dat er gewisseld moest worden, kwam er een einde aan zijn afvaardiging en werd hij opgevolgd door toenmalig SV voorzitter Ad Borstlap.

Jubileum insignes

Wim bleef zijn positie tot kort te behouden omdat hij als secretaris onmisbaar werd geacht door de andere bestuursleden van de Stichting Sparta 1888. Voor het grotere publiek werd Wim vooral bekend vanwege het feit dat hij in Corona tijd veel jubileum-insignes op heeft gespeld bij supporters die iets te vieren hadden.

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties