logo support Casper

Van supporter Gerard kregen we een hartverscheurende oproep over een Spartaan op de Denis Neville tribune die te horen heeft gekregen dat hij een zeer ware tijd tegemoet gaat. Gerard wil hier iets aan doen:

Ik organiseer rondleidingen door Rotterdam, onder andere door Spangen. De enige voorwaarde om mee te gaan is een donatie aan Support Casper om te helpen een behandeling te vinden tegen alvleesklierkanker. Deze ziekte is twee weken geleden vastgesteld bij de zoon (35 jaar) van mijn vaste Spartamaat. Daarom is er, als jullie het leuk vinden en aanmoedigen, voor elke thuiswedstrijd zo’n rondleiding door de wijk van Sparta: Spangen. Met aandacht voor historie, streetart, architectuur, demografie e.d. we vertrekken 2 uur voor de wedstrijd van voor het Kasteel en zijn minimaal een half uur voor de wedstrijd terug. Deelnemers moeten vooraf een donatie doen aan Support Casper via de site Wandeljerotterdam.nl

Om een en ander kracht bij te zetten stuurde Gerard ons de volgende tekst toe:

Spangen, home of Sparta Rotterdam

Het Kasteel en Sparta zijn natuurlijk de hoogtepunten van Spangen. Maar wist je dat er nog een aantal andere bijzondere hoogtepunten zijn? In ons Spangen.

Voor de volgende thuiswedstrijd nemen we je mee langs die hoogtepunten. Een ideale manier om de zenuwen voor de wedstrijd te doorstaan, om iets goeds te doen met een deel van je consumptiebudget, en om de omgeving beter te leren kennen. En de totale opbrengst gaat naar Support Casper, dat zich ten doel stelt een behandeling tegen alvleesklierkanker te vinden voor 2030. Deze maand heeft weer iemand op de DN gehoord dat zijn zoon het heeft dus we moeten er iets aan doen.

Support Casper is genoemd naar de beroemde Rotterdamse arts Casper van Eijck, die met zijn team leidend is in de behandeling en het onderzoek deze kanker.

Wat moet je doen?

  1. Doneer aan Support Casper via  donatie voor Support Casper
  2. Check eventueel wandeljerotterdam.nl
  3. Verzamel je 2 uur en een kwartier voor het begin van de wedstrijd voor het Kasteel. Je gids, ook een Spartaan, is er dan al
  4. Wandel mee en laat je informeren en verbazen
  5. Drie kwartier voor de wedstrijd ben je weer op het Kasteel.

Dus, voor de wedstrijd op 8 oktober: doneren en er zijn om 16:30 uur. Tot dan.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties