Bart Vriends doet mee aan Common Goal

Bart Vriends is een speler die iets anders is dan andere spelers. Hij zit in praatprogramma’s zoals de Vooravond, en was deelnemer in de Slimste Mens. Daarnaast rondde hij tijdens zijn actieve spelersloopbaan universitaire studies af en kan ook nog eens een instrument bespelen. Verder is hij de gespreksleider in de Cor Potcast, welke hij samen met Thomas Verhaar en Maarten de Fockert (doelman van Excelsior) maakt.

In de podcast die afgelopen week verscheen meldde hij dat hij zich aan een goed doel had verbonden en vandaag is dat wereldwijd bevestigd door het goede doel zelf. Bart Vriends heeft zich verbonden aan Common Goal. Een mondiale organisatie die zich inzet voor diverse goede doelen zoals bestrijding van Aids, opkomen voor vrouwenrechten, voorkomen van honger, etc. Daarbij stort elke deelnemende voetballer 1% van zijn inkomen in dit fonds en kan dan zelf uitmaken naar welk doel zijn bijdrage gaat. Common Goal is aangesloten bij Global Goals van de Verenigde Naties.

Bart Vriends is in goed gezelschap van spelers over heel de wereld. Spelers en speelsters Vvan Manchester United tot Malaga FC en van İstanbul Başakşehir FK tot FC Nordsjælland. Naast de sympathieke Spartaan zijn ook nog twee Nederlandse dames aangesloten: Tessel Middag van Fiorentina en Siri Worm van Tottenham Hotspur.

Wat mooi aan het programma is, is dat je als supporter van een club, voor een klein bedrag ook kan meedoen aan dit liefdadigheid project. Klik HIER voor meer informatie.

Bron: Common Goals

Abonneer
Abonneren op
58 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties