collecte Roparun

A.s. zaterdag speelt Sparta de belangrijke wedstrijd tegen SC Heerenveen. Maar, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Zorg dragen voor je zieke medemens is wellicht veel belangrijker.

En daarom staan de vrijwilligers van het Sparta Running Team komende zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Friezen bij elke ingang van ons stadion te collecteren. Zij doen komend pinksterweekend weer mee met de Roparun. En de binnengehaalde gelden uit de collecte komen ten gunste van de Roparun die als doel heeft: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Elk bedrag dat je aan de collectanten van het Sparta Running Team geeft wordt goed besteed. Kijk maar eens naar de INDRUKWEKKENDE LIJST waar jou bijdrage naar toe kan gaan. Dus geef gul aan deze sportieve Spartanen die van 27 t/m 29 mei van vliegveld Twente in estafette naar Rotterdam zullen lopen.

Wil je zelf mee doen aan de Roparun?

Het Sparta Running Team zoekt nog een paar vrijwilligers om de Roparun te volbrengen:

  • 2 lopers (je loopt in estafette de Roparun)
  • 1 fietser (je begeleidt in estafette de lopers tijdens hun loop)

Lijkt deze sportieve uitdaging je wat en wil je je inzetten voor het goede doel? Stuur dan een e-mail naar cindy@spartarunningteam.nl

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties