Sparta tribunes in coronatijd
foto ITWM

Ticket-alert: Zit je in groep 2 van de seizoenkaarthouders dan kan je vanaf 11:00 uur deze morgen via spartakaartje.nl een ticket aanschaffen voor de wedstrijd tegen AZ. Dit kan je tot zaterdag 19 september 23:59 doen. Daarna worden de kaartjes voor de fans uit groep 2 niet langer vastgehouden.

Dinsdag 22 september zullen de overgebleven kaartjes worden aangeboden aan de supporters uit groep 1 die afgelopen zondag bij Sparta – Ajax aanwezig konden zijn.

Verder is er, net zoals afgelopen zondag, een mogelijkheid om een extra ticket voor kinderen aan te schaffen bij de aanschaf van een ticket voor de wedstrijd tegen AZ. Deze kosten €2,50 per stuk.

Voor de rest moet een ieder ook €1,00 servicekosten betalen bij aanschaf van een ticket. Waaruit de service bestaat heeft Sparta sinds kort op haar website duidelijk gemaakt. De kosten zijn voor het platform wat Sparta gebruikt. Het eurootje dat je dus betaalt gaat niet naar Sparta maar naar dat platform. Maar van een service is geen sprake. Er wordt de supporter niets geleverd. Daarnaast is het raar dat Sparta de keuze maakt voor een platform dat door de supporters betaald moet worden. Zo zijn alle kosten die de club maakt wel door te belasten. Wachten is op servicekosten als je gebruikt maakt van het toilet in het stadion. Het zou Sparta sieren dit in de normale ticketprijs of seizoenkaart te verrekenen.

Ondanks het lage bedrag dat er mee gemoeid is, is het voor veel supporters een doorn in het oog, dat zij voor een extra fee moeten opdraaien terwijl ze gewoon een seizoenkaart hebben. De ITWM redactie kreeg vanuit diverse hoeken hier klachten over. Wij verzoeken jullie deze vooral door te geven aan Sparta zelf: administratie@sparta-rotterdam.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties