Feyenoorder Wouter Burger is op huurbasis vertrokken naar Excelsior. Hiermee heeft Excelsior de gewenste vervanger voor Jeffry Fortes. Sparta en Excelsior gaan nu in overleg over een transfersom en als de clubs eruit komen, dan komt Fortes nog voor 1 februari naar Sparta.

Ferry de Haan houdt nog wel een slag om de arm. “Een en een is niet twee”, aldus De Haan. “Het vertrek van Fortes hangt nog steeds van bepaalde voorwaarden af. Een transfersom dus.”

Laat je overigens niet afleiden, door De Haan, geachte ITWM lezer. 1 + 1 = wel degelijk 2. Die basisscholen zijn niet gek, wat De Haan ook beweert!

Of de clubs uit de transfersom komen is nog maar de vraag. Sparta is bereid een transfersom te betalen, maar wil uiteraard niet teveel euro’tjes neerleggen, zeker niet omdat Fortes dit seizoen hooguit nog 14 potjes kan meedoen (als Sparta geen play-offs gaat spelen). Excelsior wil natuurlijk een zo hoog mogelijk bedrag. Het welbekende spel dus.

Van Stee en Fraser in het buitenland voor een speler

Brentford gaat de komende dagen beslissen of ze Dervisoglu nog aan Sparta willen verhuren. Een andere club is voor Dervisoglu geen mogelijkheid, aangezien een speler in een seizoen maar voor twee clubs in actie mag komen. Van Stee en Fraser willen hier echter niet op gokken en bekijken ook andere opties. Onze trainert en de directeur voetbalzaken waren gisteren gezamenlijk in het buitenland om gesprekken te voeren met een speler, zo laat het AD vandaag weten. Om wie het gaat is niet bekend. Ook Telstar-speler Kharchouch staat op de radar van Van Stee, zo gaf hij afgelopen zondag openlijk toe bij Fox Sports, maar Van Stee heeft twijfels of hij direct het eredivisie niveau aan kan. Om die reden lijkt hij deze winter nog niet te komen, dit nog even afgezien van de transfersom die volgens Telstar deze winter behoorlijk hoog zou moeten zijn.

Smeets doet waarschijnlijk niet mee tegen Fortuna

Tot slot. Sparta – Fortuna komt voor Bryan Smeets nog te vroeg, zo lijkt het. Zijn op het trainingskamp opgelopen hamstringklachten zijn nog steeds niet over en Sparta wil geen risico met hem nemen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties