Uitvak tegen Cambuur aan banden gelegd

28
4099

De supporters van Cambuur krijgen a.s. zondag te maken met een beperking in het uitvak. Ze mogen namelijk in tegenstelling tot de andere vakken op Het Kasteel geen biertje op de tribune drinken.

Geen alcoholverkoop op uitvak

’t Is niet dat je geen drinken mee de tribune op mag nemen; bier en andere alcoholische versnaperingen zijn helemaal niet verkrijgbaar laat de website van SC Cambuur weten. Daarnaast worden er geen 750 kaarten beschikbaar gesteld, maar slechts 400 kaarten zijn voor de anti-Friezen uit Leeuwarden.

Weinig belangstelling

Tot nu toe is er weinig belangstelling vanuit de Cambuur-supporters om deze wedstrijd bij te wonen. Er werden tot nu toe slechts 50 kaarten afgenomen. Dat de club gedegradeerd is, zou kunnen meespelen, gezien de geringe belangstelling.

De supporters die toch uit Leeuwarden meekomen kan je dus bestempelen als echte die-hards en daar kan je alleen maar respect voor hebben. Sparta en de driehoek: Geef die drie man en een paardenkop gewoon lekker een biertje om het leed dat ze hebben moeten ondergaan (en zondag hopelijk ook zullen ondergaan) iets te verzachten. Wel zo aardig toch? Zeker als je weet dat ze op de heenweg maar drie blikjes bier mogen nuttigen!

Bron: SC Cambuur

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties