Sparta heeft gisteren de 2.750e seizoenkaart verkocht. En eerlijk gezegd lijk er een beetje de klad ingekomen te zijn na een hoopvol begin. Dit aantal zal ongetwijfeld nog wel wat oplopen, maar een aantal van 8.000 (seizoen 2019-20) zit er nagenoeg niet in.

Toch is het belangrijk om de club vooral nu niet in de steek te laten en door middel van een aankoop van een seizoenkaart te steunen. Onze club moet alle zeilen bijzetten om ook komende jaren op het hoogste niveau te blijven acteren en daar is financiële steun van de supporters hard voor nodig.

Vorig seizoen verkocht onze club elke wedstrijd volledig uit en werden we geroemd door onze trouwe steun. Zou deze steun nu afbrokkelen nu we onzeker zijn over hoeveel wedstrijden we kunnen zien?

Ongetwijfeld zullen er mensen zijn die hun eigen financiële onzekere toekomst belangrijker achten dan zich aansluiten bij een collectief gelijkgestemden die de club vormen en ook in onzekerheid zullen verkeren aangaande wat het emotie-product van een seizoenkaart oplevert. Maar is dat niet elk seizoen zo? Als voetbalsupporter koop je namelijk nooit zekerheden. En zeker bij Sparta is dat zo. Dat onderscheid ons namelijk van veel andere clubs.

Val ze daarom niet af, die supporter die geen seizoenkaart wil kopen. Mocht je wel al een seizoenkaart hebben en ken je andere Spartanen die er geen willen aanschaffen: Probeer ze te overtuigen met het nodige enthousiasme en positiviteit.

Dus heb je nog geen seizoenkaart…twijfel niet langer en verleng deze zo snel mogelijk op spartakaartje.nl.

#AllemaalAchterSparta

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties