SR1888 webshop

In 2022 gingen de Spangenaren online met een webshop waar supporterskleding wordt aangeboden. Sinds deze week is er een nieuwe webshop geopend waarbij eveneens merchandise aan supporters wordt verkocht. Dit keer onder de noemer SR1888 webshop. Het merk heeft een link met de groep supporters die voor de verbouwing van ons stadion het oude supportershome runden, maar is nu voor alle supporters beschikbaar.

De shop heeft aanvankelijk nog maar een aantal producten in de winkel (een viertal t-shirts) maar is van plan om het assortiment op korte termijn uit te gaan breiden. Daarbij zal ook een rol voor de supporters weggelegd worden. Nu al kan je al je ideeën op sturen, maar uiteindelijk is het de bedoeling is dat er via social media gepeild zal gaan worden wat de supporter echt aan zal spreken.

Nieuwsbrief

Om echt bij te blijven wat de SR1888 webshop aan gaat bieden kan je je abonneren op de nieuwsbrief. Uit de inschrijvingen die voor 14 april 2024 binnenkomen wordt een luxe sporttas verloot. Inschrijven kan je op de website van SR1888.nl , of door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@sr1888.nl

Geschiedenis SR1888

In seizoen 1992-93 bloeit het supportershome onder Kasteeltribune B op. Donderdagavonden zijn gevuld met gezellige clubavonden, dartspelletjes en drankjes. Het vormt de kern van Sparta’s supporterscommunity, waar trots en passie zowel in hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. Deze tijd inspireert tot het ontstaan van het gedachtegoed van SR1888, dat de band met de club en de vriendschappen onder supporters versterkt.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties