Sparta heeft ook dit seizoen een derde shirt op de markt gebracht. Een heel bijzonder shirt welke wijlen Jules Deelder weer iets dichterbij brengt bij de heiligverklaring die er aan lijkt te komen.

#Odeaandenacht

Het shirt is, hoe kan het ook anders volledig zwart (inclusief logo’s en sponsoruitingen) en draagt de naam, hoe kan het ook anders: #odeaandenacht . Zelfs Burgemeester Aboutaleb, de dag-burgemeester van de stad heeft meegewerkt aan de promotie van dit shirt. Schitterend dat die dat doet…maar mogen we de burgervader er wel even op wijzen dat wij niet aan foeilelijke ondershirts doen bij onze club 🙂

Leuk cadeau

Sparta bracht een aantal jaren geleden al eerder een uniek Banlieu shirt uit dat vooral gretig aftrek vond bij de jongere supporters van de club. Naar verwachting zal dit shirt ook weer snel uitverkocht raken. Wil je dit shirt hebben dan het kopen in de Spartafanshop. Uiteraard een leuk cadeau voor die andere heilige man die eerdaags zijn verjaardag zal vieren. De prijs voor het Deelderiaanse shirt bedraagt € 59,95 voor junior-maten en €79,95 voor senior-maten. Daarnaast zijn in hetzelfde ontwerp ook zwarte broekjes verkrijgbaar.

Laat in de reacties weten wat je van het ontwerp vindt.

Abonneer
Abonneren op
63 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties