Koud weer op komst, scoor je RV&AV muts

29
1192
wintermuts

Van onze vrienden van de RV & AV Sparta ontvingen wij een e-mail met een mooi aanbod waarvan de broodnodige opbrengsten in de kas van de amateurtak terecht zullen komen. Hard nodig, in deze crisistijden. Twijfel dus niet en bestel die schitterende winteraanbieding! Zeker nu het komende week een stuk kouder gaat worden kan een dergelijk kledingstuk niet in je Sparta garderobe ontbreken!


R.V.&A.V. Sparta brengt u warmte in de winterse maanden 

De R.V.&A.V. Sparta heeft een spontane actie bedacht voor onze leden en supporters. Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij dit jaar veel minder dan gebruikelijk toegekomen aan ons reguliere programma. U heeft veel over onze hoog gewaardeerde en veel gelezen vereniging moeten missen.

Aan het eind van 2020 hebben wij daarom een aanbieding voor u. Voor slechts 15,00 euro inclusief 2,50 euro portokosten mag u zich de eigenaar noemen van een originele R.V.&A.V. Sparta muts voorzien van ons unieke R.V.&A.V. Sparta logo. U krijgt er ook bij min 25 spontaan warme oren van.  

Bestellen kunt u simpel doen door een e-mail voorzien van uw NAW-gegevens te versturen naar bestellingen@sparta-rvav.nl. Vergeet u niet om het gewenste aantal te vermelden. De betalingen doet u op rekeningnummer NL46INGB0000080866 ten name van R.V.&A.V. Sparta te Rotterdam. De opbrengst komt als dan volledig ten goede van de Rotterdamsche Voetbal & Atletiek Vereniging Sparta.  

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties