Ariel Harush, de sluitpost van Sparta, die vorige zomer naar Sparta kwam heeft vanuit Israel להתראות gezegd. Dat staat voor “Tot ziens” in het Hebreeuws. Gezien de complexe situatie waarin de wereld zich dezer dagen bevindt heeft Harush besloten in Israël te blijven. Dat hij enige tijd geleden vader is geworden zou zo maar eens mee hebben kunnen wegen om dit besluit te maken.

Op de dag dat Sparta de Belgische verdediger Heylen haalde werd het besluit van Ariel Harush niet door Sparta naar buiten gebracht. En nog steeds zien we een dergelijk bericht niet terug op de officiële website van Sparta. Maar goed, elke speler heeft tegenwoordig zijn eigen PR op orde en zo lezen wij het volgende bericht op de Instagram pagina van Harush:

Al met al heeft Sparta met het vertrek van Harush de redelijk betrouwbare Tim Coremans nog t/m juli 2021 onder contract staan en heeft, als we alle transfergeruchten mogen geloven, Nick Olij (NAC) op het oog.

ITWM wenst Ariel Harush en zijn gezin alle geluk van de wereld toe en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière. Sjalom!

En voor degene die geen genoeg kunnen krijgen van de eerste Israelische doelman van Sparta ooit een kijktip. Op betaalzender Netflix kan je de film Forever Pure bekijken. Deze film laat zien hoe Ariel Harush, als een soort Don Quijote, het doorweven racisme van de club Beitar Jerusalem op zijn manier weet te weerstaan

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties