Echt gras op Kasteel
Foto: Instagram @kingofthecastlepodcast

Elk jaar vinden de aanvoerders van de eredivisie weer iets van de speelvelden van de stadions waarin zij wekelijks acteren. Jarenlang vonden die aanvoerders het veld van Sparta bagger. Daar is nu verandering in gekomen.

Echt gras doet wonderen

Het speelveld op Het Kasteel werd door de captains van de eredivisieclubs de laatste jaren steevast als een van de slechtste beoordeeld. Dat had alles te maken met de aanwezigheid van kunstgras. Daar waar clubs als Volendam, Cambuur, Excelsior en FC Emmen nu nog steeds onderaan staan maakt Sparta een grote stappen op de ranglijst. Waar Sparta vorig seizoen nog op een degradatieplaats stond, staan we nu lekker in de subtop met een 5e plaats

Sparta zelfde gras als bij de koploper

Het Spartagras komt van dezelfde boer als de grasmat van de club de ranglijst aanvoert. Beiden clubs halen hun gras uit Noord-Limburg. En zagen we dat nu goed afgelopen thuiswedstrijden? Zagen we daar de grasmeester uit de Kuip, welke een eigen bedrijf heeft, ook door Sparta ingehuurd worden om de grasmat de meest optimale verzorging te geven?

Stand na de eerste competitiehelft

Stand na 14 rondes seizoen 2022-23
Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties