Sparta – Emmen nieuws

0
191

ondag speelt Sparta opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd in de strijd voor prolongatie van het eredivisieschap. Het duel zal a.s. zondag onder de bezielende leiding van Bas Nijhuis staan. Daarnaast wordt de tegenstander geroemd door velen en lijkt hier een soort tweede Heracles op te staan. Maar gaat dit allemaal er wel fair aan toe. Hoe worden die Peruanen betaald?

In een filmpje van Fox Sports wordt aangegeven dat Dick Lukkien het in ieder geval niet weet hoe een club uit het Drentse zoveel te besteden heeft. Daarvoor moeten we bij transportondernemer Ronald Lubbers zijn. Die redde meerdere malen de club van de ondergang, stapte ook meerdere keren op als grote baas, maar is nu de man die het voor het zeggen heeft in Emmen. 

Verder valt te melden dat Bas Nijhuis zondag het duel, dat op het belachelijke tijdstip van 16:45 uur zal starten, zal gaan fluiten. Zou het een soort strafexpeditie van de KNVB zijn dat hij niet een van de twee toppers mag fluiten na zijn allerbelabberdste optreden van afgelopen zondag? Gelukkig is hij in goed gezelschap van een stel puike assistenten, maar daarover meer in onze voorbeschouwing, die we met een beetje goed geluk zaterdag al zullen publiceren.

Wat ook niet onvermeld mag blijven is dat aanvaller Kerim Frei van Emmen niet mee zal doen aan dit duel. Hij raakte in het duel met Willem II geblesseerd. 

Belangrijk dan Frei is Ache. Maar Ache zit wel in hetzelfde schuitje als Frei, ook hij zal het duel Sparta – Emmen aan zich voorbij moeten laten gaan. Sparta hoopt dat Ache tegen Utrecht wel weer inzetbaar is.

Het duel zal, zoals we inmiddels gewend zijn, voor een uitverkocht Kasteel uitgevochten gaan worden. Alleen voor de Kasteeltribune zijn nog 40 business-seats te koop a € 45,= per stuk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties