Er werd door menig supporter al even naar uitgekeken. Sparta zou, net zoals andere clubs vandaag een boodschap voor de supporters hebben. De indruk was gewekt dat we vandaag meer informatie zouden krijgen over de verkoop van seizoenkaarten en welke compensatiemaatregelen getroffen zouden worden m.b.t. de wedstrijden die niet gespeeld zouden worden v.w.b SCC’s. Van dit alles niets vandaag……

Steeds meer clubs geven die informatie wel of hebben al duidelijkheid gegeven. Sparta, sterk in het snel op orde brengen van de selectie, heeft helaas nog meer tijd nodig om de supporters te informeren. Het excuus is dat er en Sparta-draagvlak is gevonden, om vervolgens te stellen dat er draagvlak gevonden moet worden. Al met al wat onduidelijkheden in de e-mail die veel Sparta supporters vandaag in hun inbox vonden.

Ben jij een van de fans die door Sparta benaderd is om draagvlak te krijgen. Laat het weten in de reactiemogelijkheid. En wat vinden jullie van nog een week uitstel voordat Sparta met informatie komt?


Email van Sparta:

Beste ****,

In samenwerking met alle andere collega-voetbalclubs start het Betaald Voetbal vanaf vandaag de communicatie voor seizoenkaarten 2020/2021 naar haar fans.

Wij willen je dan ook laten weten dat de afgelopen weken de voorwaarden, rekening houdend met mogelijk toekomstige corona-maatregelen, zijn uitgedacht waarna er ‘Sparta-draagvlak’ is gevonden. De juiste voorwaarden en het verkrijgen van het draagvlak van diverse supportersgroeperingen is ontzettend belangrijk om met elkaar tot een succesvolle verkoop van seizoenkaarten te komen. Sparta Rotterdam gaat, evenals elke andere collega-club, door een moeilijke periode waar wij enkel samen met de hulp van de fans uit moeten, en zullen, komen.

De zorgvuldigheid van bovenstaande heeft er toe geleid dat we uiterlijk eind volgende week de informatie over de seizoenkaartverkoop naar jou zullen versturen.

In de informatie die je van ons ontvangt informeren wij jou, naast de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten, ook over de abrupte beëindiging van de competitie 2019/2020. Helaas voor ons allemaal hebben wij de competitie niet uit mogen spelen. De staf en de spelersgroep waren ervan overtuigd dat wij met de steun van onze fans in de resterende acht wedstrijden een fraaie plaats op de ranglijst hadden kunnen behalen. Voor het gemis van de thuiswedstrijden zullen wij jou tevens in de nog te ontvangen informatie de mogelijkheid geven om gebruik te maken van een tegemoetkoming.

Wij vragen op dit moment dus nog heel even geduld met het bestellen van een seizoenkaart 2020/2021.

Met vriendelijke groet,

Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties