RTV Rijnmmond komt vandaag met een opmerkelijk bericht. Sparta gaat het opnemen tegen Jong Congo. Dat gaat gebeuren in de interlandperiode die er over anderhalve week aan zit te komen.

Bericht Rijnmond

11:25

Sparta oefent in interlandperiode tegen Jong Congo

Sparta speelt in de komende interlandperiode een oefenwedstrijd tegen Jong Congo. Die ploeg is dan op trainingskamp in Europa. De besloten oefenpot wordt gespeeld op donderdag 7 september. Namens Sparta komen vooral spelers die nog weinig of geen speelminuten hebben gemaakt in actie, aangevuld met spelers uit Jong Sparta.

Jong Congo oefent ook tegen Lommel.

Toeval of niet. De Jonge Congolezen gaan ook in dezelfde periode tegen Lommer oefenen. Lommel is zoals we weten inmiddels de levensader van Sparta en het is dan ook opmerkelijk dat ook tegen de club die eigendom is van de City-groep ook geoefend wordt.

Nick Olij

Bij Sparta zullen dus de spelers in actie die nog niet teveel in actie zijn gekomen. Een ding is zeker, Nick Olij, zal niet onder de lat staan. Hij zal (aangrenzend aan) 100% zeker opgeroepen worden door Ronald Koeman voor de te spelen interlands.

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties