kok saito

Al enkele weken gonst het gerucht dat Sparta en The City Football Group een akkoord naderen over een langer verblijf van Koki Saito op Het Kasteel. Volgens Rijnmond is het akkoord nu definitief bereikt. Alleen het papierwerk moet volgens de regionale zender nog even in orde worden gemaakt en dan kan Sparta het verlossende bericht plaatsen op de officiële website. Hij zal dan nog (minimaal) voor één jaar langer te zien zijn op Het Kasteel.

Uiteraard zeer goed nieuws! Al bij zijn eerste optreden in Sparta 1 stal Saito de rood-witte harten. Daarna kon hij nog wel enkele weken niet de volledige 90 minuten rond maken. Maar dat is allang verleden tijd. Hij draait, dolt, scoort, geeft assist en vermaakt het publiek met een meer dan uitstekende conditie. Willen we dat hij nog langer blijft? Ja, meer dan graag!

Voor zijn komst naar Sparta was Saito actief bij het Japanse Yokohama FC en het Belgische Lommel SK. Van die laatste club wordt hij formeel gehuurd, maar Lommel maakt onderdeel uit van The City Football Group en daar maakt Sparta dan ook de afspreken mee.

Goed nieuws, drie dagen voordat de play-offs beginnen!

Abonneer
Abonneren op
91 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties