Danny Makkelie fluit Ajax - Sparta

Topscheidsrechter Danny Makkelie gaat er zaterdagavond op toezien of alle 22 veldspelers zich keurig aan alle voetbalregeltjes zullen houden. Naast hem zullen de heren Hessel Steegstra en Jan de Vries meereizen naar de Amsterdam Arena om de vlag aan de zijlijn te hanteren.

Wie er ook bij zal zijn is het heerschap Martin Pérez. Hij is door de KNVB aangewezen als 4e official en zal vooral de extra tijd in de gaten gaan houden en de bordjes omhoog tillen bij wissels.

In Zeist zijn er ook nog wat lieden actief die vooral kijken naar vermeende buitenspel situatie en handsballen in de zestien mocht het arbitrale trio nog wat aan de aandacht ontsnapt zijn. Zij luisteren naar de namen: Rob Dieperink en Roan van Marrewijk.

Wil je naar de Arena om Sparta te steunen. Op dit moment zijn er nog enkele tientallen kaarten beschikbaar. Grijp je kans en steun je club in Amsterdam waar Sparta de zesde plaats zal gaan verdedigen of terug moet pakken. Mooi is dat er vrij reizen geldt. Je kan voor de wedstrijd dus heerlijk een bezoekje brengen aan de hoofdstad en zelf uitmaken hoe je naar Amsterdam zal reizen. Wel moet je in het bezit zijn van een seizoenkaart van Sparta om een kaart te bemachtigen. Meer info op spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties