Afgelopen zondag speelde Bradly van Hoeven misschien wel zijn beste wedstrijd tot nu toe voor Go Ahead Eagles. Van Hoeven was één van de uitblinkers in de wedstrijd tegen Helmond Sport. De ploeg uit Deventer wist maar liefst 5-1 te winnen. Hiervan wist de huurling van Sparta er drie te maken.

Na dit seizoen keert de 21-jarige aanvaller weer terug bij Sparta. Hier mag hij zichzelf gaan bewijzen in de voorbereiding. ”Ik wil naar de eredivisie en ga de voorbereiding meedraaien bij Sparta. Dat heb ik besproken met Henk van Stee (technisch directeur Sparta, red.). Ik mag me laten zien en daarna gaan we mijn toekomst bepalen.’’

Met grote belangstelling zullen we deze voorbereiding kijken naar van Hoeven. Een speler die er drie in één wedstrijd in weet te schieten kunnen we in een volgend seizoen Eredivisie goed gebruiken. Bij Go Ahead Eagles zullen ze van Hoeven zeker gaan missen. Vooral Jannie, voor haar betekent dit wellicht een aantal keer minder heen en weer rennen met haar vlag bij een doelpunt van Go Ahead Eagles.

Bron: De Stentor

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties