Nijhuis en Gözübüyük leiden de komende wedstrijden

Serdar Gözübüyük en Bas Nijhuis zijn door de KNVB aangesteld als scheidsrechters bij de voor Sparta zeer belangrijke wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Vitesse.

Fortuna Sittard – Sparta

Serdar Gözübüyük zal de eerste van de twee duels fluiten. Een duel dat Sparta zal moeten winnen om een goede uitgangspositie te creëren voor de komende weken. Verlies betekent dat we de zaken nagenoeg niet meer in eigen handen zullen hebben. Serdar Gözübüyük zal geassisteerd worden door vaandeldragers van Zuilen en Balder. Pérez is aangesteld als de vierde official. De baas achter de monitors in Zeist is van Boekel. Hij zal geassisteerd worden door AVAR van Deursen.

Restant Vitesse – Sparta

De resterende 6 minuten speeltijd waarvan de KNVB het superbelangrijk vond om daar de gehele Sparta-selectie nog een keer voor naar Arnhem te laten reizen staat onder leiding van Bas Nijhuis. Nijhuis gaat de blessuretijd samen met assistenten Honig en Goossens leiden. De 4e man is het heerschap Eijgelsheim dat er op toe gaat zien dat Bas Nijhuis exact na 6 minuten te horen krijgt dat de 0-1 eindstand nu definitief moet zijn. In Zeist kijkt het illustere duo Bos en Westhof toe of Adil Auassar dit keer geen hands maakt.