In de verlengde winterstop verbeterde Sparta de supportersfaciliteiten. Er komen prettigere toegangspoorten zijn, het toiletbezoek op de Denis Neville tribune zou wat aangenamer moeten verlopen, aan de zijde van de Denis Neville tribune komt op wedstrijddagen een extra verkooppunt van de Sparta Fanshop en de horecafaciliteiten worden verbeterd. Prima ontwikkelingen. Wat de horcefaciliteiten betreft gooide Sparta vandaag een stuk proza op de officiële website. Hieronder hebben stukje schaamteloos gecopy-paste.

Onze club verdient een compliment dat de kritiek op de horecafaciliteiten wordt opgepakt. Het zal zeker dan ook zeker beter worden. En dat is mooi. Hoeveel beter is dan weer de vraag. Of je straks een tevreden klant bent zal een beetje van je verwachtingen afhangen. En Sparta laat het hier en daar ook in het ongewisse wat nu de wijzigingen precies worden. Zo is omschrijving of er makkelijk een kleiner pilsje te bestellen is wat vaag. ‘Voor bier zal er op aanvraag een kleiner formaat mogelijk zijn’. Wat dit nu precies betekent? Veel mensen willen nou eenmaal een klein pilsje, biedt het gewoon aan. We gaan het zien. Er komt wel een ander standaard formaat voor frisdrank. Over de prijzen wordt weinig gezegd. Nou ja, de prijzen gaan niet omlaag. Maar lukt het onze club om de toch al niet lage prijzen niet te verhogen en dus een beetje in toom te houden; ook voor personen met de welbekende kleine beurs?

Sparta burger?

Wie op deze link klikt ziet een terugkoppeling over de vragen die onze club stelde aan supporters over de kwaliteit van de horeca. In de loop van het eerste kwartaal zal er een ‘ander foodassortiment’ worden doorgevoerd, zo laat onze club weten. Hoe dit eruit gaat zien is nog even afwachten. Betekent dat meerdere soorten chips, andere chocoladerepen en verschillende soorten snoep? Of kunnen we toch dat lekkere broodje roti of stokbroodje oude kaas tegemoet zien? En misschien ook eens wat meer gevarieerde dranken in bekers van hardplastic, zoals ze deze in Duitsland hebben? De verwachting is dat de hooggewaarde bezoeker meer moeten denken in een chips-variant extra…..Zeker is dat de kroketten lauw en weinig crispy zullen blijven, want er mag in de loketten onder de tribunes nog steeds niet gefrituurd worden. Maar Sparta laat wel weten te willen experimenten met een ‘Sparta Burger’. Dit zodat er minder frituurproducten verkocht gaan worden. De kroket zal wel niet verdwijnen, dat is toch een beetje Spartaans cultureel erfgoed. Maar de liefhebbers van frikadellen mogen zich zorgen gaan maken…..

Raptap

Top zal het allemaal nog niet worden dit seizoen. Supporters die hopen dat Sparta een voorloper wordt op het gebied van lekker stadionvoedsel, heerlijke dranken en dat alles voor een redelijke prijs zullen bedrogen uitkomen. Maarrrrr…….we mogen wel goede hoop hebben dat de wachttijden per direct aanzienlijk verminderen. Extra kassa’s en een nieuw verkooppunt moeten hiervoor gaan zorgen. En dat is voor velen toch wel het belangrijkste. Sneller dat drankje ophalen en daardoor de beslissende 2-1 tegen PSV net niet missen; lekker toch!? En voor volgend seizoen denkt Sparta een een raptap. Tankinstallaties met bier moeten snel op maat geleverde biertjes gaan aanleveren. Het kost alleen een duit en Sparta zoekt naar investeerders. Komen die er, dan kunnen de lange wachttijden voor bier vanaf volgend seizoen weleens zeer drastisch omlaag gebracht worden. Maar ook hier nog een onzekerheidje dus.

Hier het bericht van www.sparta-rotterdam.nl

De eerste drie thuiswedstrijden hebben wij geconstateerd dat het bij de verkooppunten niet soepel verliep zoals we mogen verwachten. Naar aanleiding van deze constatering is er een enquête verstuurd aan de seizoenkaarthouders op de Denis Neville-tribune. De enquête heeft een totale response van 25%.

Een uitgebreide terugkoppeling vindt u middels deze link:
Uitgebreide terugkoppeling naar aanleiding van enquête onder seizoenkaarthouders.

Afgelopen zomer voerden wij, Via Sparta Events en Sparta Rotterdam, op basis van de ervaringen van de tweede helft van seizoen 2021/2022 een aantal wijzigingen door om met name de wachtrijen te verkorten. Daarnaast werden er noodgedwongen aanpassingen doorgevoerd omwille van personeelstekort én de huidige inflatie. Ondanks dat we via onze kassa’s meten dat de zogeheten omloopsnelheid vele malen hoger ligt hadden wij de behoefte om opnieuw en versneld ervaring en (horeca)beleving op te halen bij supporters om zo voor de tweede seizoenshelft keuzes te maken die leiden tot verdere verbetering.

Met de uitkomst van de enquête is besloten om verdere verbeteringen met ingang van de eerste wedstrijd thuis tegen PSV door te voeren. Deze verbeteringen zijn mede mogelijk door enkele investeringen die het eerste kwartaal opgeleverd worden zijnde een extra en groot verkooppunt voor food, extra kassa’s en koelkasten. Daarnaast zal er gedurende het eerste kwartaal een ander foodassortiment worden doorgevoerd en zal per direct de standaard formaat voor frisdrank verkleind worden en voor bier zal er op aanvraag een kleiner formaat mogelijk zijn.

Wij hopen met deze wijzigingen tot verdere verbeteringen te komen en kijken er naar uit om u de tweede seizoenshelft te mogen ontvangen.

Via Sparta Events & Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties