vacature itwm

Ben jij een enthousiaste Spartaan met een passie voor social media? ITWM.nl is op zoek naar een gedreven vrijwilliger die alle wedstrijden van Sparta Rotterdam bezoekt en zich volledig wil storten op het beheren van onze social mediakanalen.

Wat houdt de rol in?

Als onderdeel van ons team ben jij onze ogen en oren bij alle Sparta-wedstrijden. Jouw taak is het vastleggen van de meest opwindende momenten, sfeerbeelden en hoogtepunten van de wedstrijden. Je wordt de socialmedia-stem van ITWM.nl en draagt bij aan het creëren van boeiende content voor onze social mediaplatforms. Dit is een geweldige kans om je creativiteit te laten zien, waardevolle ervaring op te doen en je passie voor Sparta te delen met duizenden andere fans.

Wat zoeken we in jou?

  • Een ware Spartaan met een diepe liefde voor de club maar die de club ook kritisch kan volgen.
  • Een enthousiast persoon met een creatief oog voor het vastleggen van momenten.
  • Ervaring in social media-beheer en ervaring met WordPress.
  • Enthousiasme om ons team te versterken en ITWM.nl naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden we jou?

De kans om jezelf te ontwikkelen in de wereld van social media marketing en contentcreatie. Je krijgt de mogelijkheid om jouw portfolio een flinke boost te geven door samen te werken met andere toegewijde Spartanen. Bovendien biedt deze rol je de kans je passie voor de club te delen.

Let op: Dit is een vrijwillige functie zonder financiële vergoeding. Echter, om onze waardering te tonen, organiseren we jaarlijks een gezellige BBQ of borrel om alle vrijwilligers te bedanken.

Interesse?

Als jij klaar staat om jouw passie voor Sparta te combineren met jouw vaardigheden in social media, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons jouw motivatie en eventuele ervaring naar itwmredactie@hotmail.nl

Sluit je aan bij ons team en help ITWM.nl om de passie voor Sparta online te verspreiden!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties