sparta podcast

In The Winning Mood, ons prachtige fanzine van weleer en website van nu, was woensdag onderwerp van gesprek in de “Sparta naar Voren”-podcast van RTV Rijnmond. ITWM schoof zelf ook aan tafel in de Rijnmond studio in het Loydkwartier.

Vaste gasten en presentatie

De veelbeluisterde podcast waar Ruud van Os (hoofdredacteur a.i. Rijnmond) en Anton Slotboom (journalist/schrijver) wekelijks aansluiten werd ditmaal gepresenteerd door Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. Mooi om te horen was dat hij ooit eens twee seizoenen lang een seizoenkaart van Sparta heeft gehad.

Als gast

Namens ITWM schoof ITWM columnist van het eerste uur, Jaap uit Rotterdam aan, en ging het dus veel over onze website, de podcast die tegenwoordig op ITWM geplaatst wordt, de supporters op de tribune, de invloed van ITWM en de wens om te verjongen. Ook over de komende wedstrijd tegen RKC werd uiteraard gesproken en kwam de vaste rubriek “De Spartaan van de week” aan bod.

Nieuwsgierig geworden?

Hieronder de link naar de podcast:

Reacties

Uiteraard zijn we nieuwsgierig naar jullie reacties op deze podcast waar ITWM veel het gesprek van onderwerp is geweest. Moet ITWM verjongen, heb je nog ideeën of tips. Laat het weten in de reacties. Wil jezelf een bijdrage leveren voor ITWM. Ook dat kan natuurlijk. We zijn er voor en door supporters. Stuur je bijdrage per e-mail aan itwmredactie@hotmail.nl

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties