Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Beste lezers van ITWM. Dank voor jullie overweldigende bezoek aan onze nieuwe website!

We zijn met de redactie en de mensen van Eye2id door een rouwproces gegaan om afscheid te nemen van onze oude prachtige super-stabiele website die al jaren probleemloos draaide. We hebben er met zijn allen veel plezier aan gehad. Afscheid nemen doet pijn, maar dit wordt verzacht met wat we er voor terug hebben gekregen.

Het vernieuwde ITWM Online gaat steeds beter werken ondanks dat we de afgelopen weken wat aanloopproblemen hebben qua snelheid en performance. Zo hebben we met name op wedstrijddagen een bereikbaarheidsprobleem. Een verhuizing naar een meer solide server staat op het programma en er zijn ook nog andere verbeterpunten om bij te werken. Maar we zijn zeker niet ontevreden over de verbeteringen die er natuurlijk ook zijn. De site is nu mobiel veel beter leesbaar en meer visueel geworden. Daarnaast hebben we onder het uiterlijk van de website ook een moderne motor gelegd waardoor de site meer toekomstbestendig is geworden.

Hopelijk ervaren jullie ook de veranderingen ook positief en kunnen we met elkaar in deze roerige tijden de onafhankelijke Sparta site voor- en door supporters blijven.

Meningen, opinie zijn naast de nieuwsberichten een groot goed op deze website. Vrijheid van meningsuiting, wij zijn er groot voorstander van. Blijf vooral jullie bijdragen sturen. Zo deden we het in het tijd van ons papieren fanzine en zo zien we het graag nog steeds. Ingezonden stukken kunnen jullie sturen naar itwmredactie@hotmail.nl of via de contactpagina.

We mogen het oneens met elkaar zijn. Discussie kan soms wrijven, maar wrijving geeft glans….en soms ook nieuwe inzichten. Geef je mening, maar waardeer ook de mening van je mede Spartanen, ook al is die totaal anders. Probeer respect op te brengen voor (afwijkende) meningen van anderen, want hetgeen hier ons samenbrengt is Sparta: de club die we allen zo lief hebben.

Omdat we meer ruimte willen geven aan jullie mening, maar jullie discussie niet altijd in de weg te zitten in de topics die wij geopend hebben, hebben we een apart gedeelte gemaakt voor het OFF TOPIC TOPIC. Bovenaan onze site, in de menu-structuur, zit daar een verwijzing naar toe. Pittige discussies over van alles kunnen jullie daar voeren. We gaan in het OFF TOPIC heel veel toelaten tegenstelling tot onze andere items. Er zijn wel wat spelregels en die kan je via dezelfde link vinden.

Past een discussie niet in de on-topic artikelen niet dan kan het zijn dat wij deze verwijderen. Dit omdat we de kwaliteit van de Spartaanse discussies willen stimuleren. Probeer daarom zoveel mogelijk on-topic te reageren en anders gebruik te maken van het off-topic-topic.

De ‘spelregels’ zijn ten opzichte van de oude site niet veranderd en kunnen hier gelezen worden.

Wij wensen jullie veel plezier met ITWM

Abonneer
Abonneren op
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties