Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Beste lezers van ITWM. Dank voor jullie overweldigende bezoek aan onze nieuwe website!

We zijn met de redactie en de mensen van Eye2id door een rouwproces gegaan om afscheid te nemen van onze oude prachtige super-stabiele website die al jaren probleemloos draaide. We hebben er met zijn allen veel plezier aan gehad. Afscheid nemen doet pijn, maar dit wordt verzacht met wat we er voor terug hebben gekregen.

Het vernieuwde ITWM Online gaat steeds beter werken ondanks dat we de afgelopen weken wat aanloopproblemen hebben qua snelheid en performance. Zo hebben we met name op wedstrijddagen een bereikbaarheidsprobleem. Een verhuizing naar een meer solide server staat op het programma en er zijn ook nog andere verbeterpunten om bij te werken. Maar we zijn zeker niet ontevreden over de verbeteringen die er natuurlijk ook zijn. De site is nu mobiel veel beter leesbaar en meer visueel geworden. Daarnaast hebben we onder het uiterlijk van de website ook een moderne motor gelegd waardoor de site meer toekomstbestendig is geworden.

Hopelijk ervaren jullie ook de veranderingen ook positief en kunnen we met elkaar in deze roerige tijden de onafhankelijke Sparta site voor- en door supporters blijven.

Meningen, opinie zijn naast de nieuwsberichten een groot goed op deze website. Vrijheid van meningsuiting, wij zijn er groot voorstander van. Blijf vooral jullie bijdragen sturen. Zo deden we het in het tijd van ons papieren fanzine en zo zien we het graag nog steeds. Ingezonden stukken kunnen jullie sturen naar itwmredactie@hotmail.nl of via de contactpagina.

We mogen het oneens met elkaar zijn. Discussie kan soms wrijven, maar wrijving geeft glans….en soms ook nieuwe inzichten. Geef je mening, maar waardeer ook de mening van je mede Spartanen, ook al is die totaal anders. Probeer respect op te brengen voor (afwijkende) meningen van anderen, want hetgeen hier ons samenbrengt is Sparta: de club die we allen zo lief hebben.

Omdat we meer ruimte willen geven aan jullie mening, maar jullie discussie niet altijd in de weg te zitten in de topics die wij geopend hebben, hebben we een apart gedeelte gemaakt voor het OFF TOPIC TOPIC. Bovenaan onze site, in de menu-structuur, zit daar een verwijzing naar toe. Pittige discussies over van alles kunnen jullie daar voeren. We gaan in het OFF TOPIC heel veel toelaten tegenstelling tot onze andere items. Er zijn wel wat spelregels en die kan je via dezelfde link vinden.

Past een discussie niet in de on-topic artikelen niet dan kan het zijn dat wij deze verwijderen. Dit omdat we de kwaliteit van de Spartaanse discussies willen stimuleren. Probeer daarom zoveel mogelijk on-topic te reageren en anders gebruik te maken van het off-topic-topic.

De ‘spelregels’ zijn ten opzichte van de oude site niet veranderd en kunnen hier gelezen worden.

Wij wensen jullie veel plezier met ITWM

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
43 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
HansReitzema
Spangenaar
3 maanden geleden

Ik vind het allemaal super! Natuurlijk, er missen wat dingen waar iedereen aan gewend was. Misschien dat die plug-ins dat verhelpen. En anders maar niet. Kwestie van gewenning. Je kan niet eeuwig dezelfde oude meuk blijven draaien. Daar krijg je op den duur problemen mee. Dus super dit, ITWM naar vóóóre!

D
ATX
Spangenaar
3 maanden geleden

De nieuwe website is 100x beter dan de vorig.
Maar disqus is ongelooflijk ruk en nog slechter dan voorheen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

bijv. mobiel: rood ballonnetje rechts onder met geval 42 er boven

wat betekent dit getal en waarom kin je er niets mee doen

het lijkt nutteloos

de rode knop begint een nieuwe post, maar heeft de gebruiker daar nou continue behoefte aan? nee

als je een nieuw bericht wilt plaatsen scroll je even omhoog waar je iets kunt posten

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Soms heeft de rode ballon een oranje ballonnetje met een getal.
Dit slaat op het aantal nieuwe reacties (bijv “18”) het begin van de bezoeksessie. Als je op de oranje ballon klikt word je naar de meest recente (?) van die nieuwe reacties gebracht.
Daarna verdwijnt de ballon en kan je niet op dezelfde manier naar de andere 17 reacties springen. Vrij nutteloos.

D
Ron Essen
Spangenaar
3 maanden geleden

Zelfs ik heb mijn weg gevonden op de nieuwe site. Puik stukje werk reactie.

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Ja, enorm groot zeg

Nico Pijpers
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

En dat wil wat zeggen he Ron.??

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Nico Pijpers
3 maanden geleden

Heel veel Nico

D
Cap
Spangenaar
3 maanden geleden

Om te beginnen hartelijk dank aan al die ITWM-ers die deze site mogelijk maken!!

Mijn bevindingen:

– Op mijn mobiel vind ik de lay-out heel mooi! Compliment!
– Ik typ nu op mijn mobiel waarop ik al ingelogd was. Op mijn Wndows-laptop kan ik de inlog-knop nergens vinden. ?
– de oude site vond ik prettiger.
Vooral het kunnen kiezen of je de reacties van oud naar nieuw (dat heeft vaak mijn voorkeur) of andersom leest, vond ik heel prettig. Dit voorkomt ook dubbele meningen. Ik vond het ook veel overzichtelijker.
– Gebruik vereist wel veel scrollwerk.
– Hopelijk gauw naar die nieuwe server, want regelmatig zit ik een halve minuut te wachten tot het zwart verdwenen is.
– Ik vond het wel handig om te zien welke reacties er op mijn posts kwamen. Jammer dat dat weg is.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Cap
3 maanden geleden

Dank voor de feedback.
Een aantal antwoorden:

Een veel gestelde vraag is waar je kan inloggen. Tot dusver hebben we ervoor gekozen om via de socials Disqus (hadden we ook op de oude site) en Facebook te kunnen reageren. Als je niet bent aangemeld kan je via de twee buttons die daar staan je aanmelden.

Verder zijn we aan het kijken om een aantal ad-ons aan te schaffen die de reactiemogelijkheden verruimen. Om te kijken welke reacties er op je posts komen zou je er voor kunnen kiezen om je te abonneren op een thread. Daarbij bestaat de mogelijkheid om alle reacties van een ieder te lezen of uitsluitend de reacties die op jou bijdrage gegeven worden. Onder het vak van een nieuw bericht is daarbij ook nog een pop-up venster gekomen om deze reacties te lezen

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Op mijn iPhone kan ik makkelijk inloggen. Die button kan ik echt nergens vinden op de laptop. Heb ook gezocht naar Disqus op de pagina. Hij is er volgens mij echt niet…

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Cap
3 maanden geleden

Vreemd, als je afgemeld bent staan de logo’s onder artikelbeoordeling

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Op mijn iPhone is dat zo. Op laptop staan geen logo’s.
Wel: Abonneer
en daaronder: 30 REACTIES met de logootjes erachter van meest gereageerde en meest bekeken reactie.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Cap
3 maanden geleden

Kan je een screenshot sturen naar itwmredactie@hotmail.nl en daarbij ook aangeven welke browser je gebruikt?

D
Nilo de Roock
Spartaantje
3 maanden geleden

Vanwege de reclames voor gokcasino’s heb ik een heel naar gevoel over deze site. Bovendien zie ik echt NUL functionele verbeteringen t.o.v. het oude ITWM.

D
Fonzy
Spangenaar
3 maanden geleden

Niets mis met de nieuwe ITWM site op `1 ding na en dat zijn die irritante antwoorden vanuit de rechterkant als je een antwoord leest schiet dat er doorheen dus behoorlijk hinderlijk.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Zou je een screenshot willen sturen aan itwmredactie@hotmail.nl . Dan kunnen we er naar kijken.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Ga ik doen.

D
Jan
Gladiator
3 maanden geleden

Mooi gedaan hoor jullie verdienen echt een compliment. Kinderziektes horen er nu eenmaal bij en ook die zullen gaan verdwijnen. Ik weet niet of het al gemeld is maar, wanneer je bij abonneer aangeeft alleen reacties op mijn reactie dan krijg je ze toch allemaal via de email binnen verander je het weer terug naar alle reacties dan krijg je evengoed nog de reacties binnen via de e-mail. En dit schrijf ik nu met een knipoog “wanneer Sparta een boeiende wedstrijd speelt dan heeft niemand tijd om hier tijdens de wedstrijd te reageren. Dit is dus de schuld van de trainer.? ik ben blij dat ook is uitgelegd waar je het off topic topic kunt vinden. Dan heb ik nog één vraag: het verwijderen van berichten welke niet thuis horen op de topic maar wel belangrijk kunnen zijn kunnen jullie die dan naar het off topic topic verplaatsen zodat dit niet verloren gaat en de persoon eventueel een melding geven dat het verplaatst is?
Veel succes met het verbeteren van de mooie site.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Onderaan deze topic staan reacties waarin je de oplossing zou kunnen vinden m.b.t. reacties.
Het verschuiven van reacties tussen de berichten is niet mogelijk voor ons. Beter is het goed na te denken of je on- of off-topic plaatst om te voorkomen dat je reactie als off topic beoordeeld wordt en daardoor verwijderd wordt.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Het laatste heb je helemaal gelijk in hopelijk weet nu iedereen het off topic topic te vinden.

D
Rob Laanen
Spangenaar
3 maanden geleden

Een groot deel van mijn leven heb ik in de automatisering gewerkt en ik weet als geen ander hoe lastig het is om iets nieuws te implementeren en hoe gebruikers daar op reageren. De site ziet er gelikt uit en als er nog iets wordt verbetert aan de snelheid en functionaliteit, dan weet ik zeker dat je straks niemand meer hoort. Misschien nog één punt ter overdenking: Stel een maximum aan het aantal reacties per topic, want sommige mensen posten wel ziekelijk veel en daardoor krijg je een muisarm van het scrollen.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

P.S. Ik bedoel reacties per persoon.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Je hoeft alleen maar die van mij te lezen Rob ik ben de enige die geen onzin schrijft.?

Nico Pijpers
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Leuk Jan goed bericht naar de andere ITWM ers die allemaal onzin schrijven ?

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

We hebben het aantal reacties op een pagina nu beperkt zodat het niet een hele rij aan reacties wordt. Verder hebben we wel de nest functie gelimiteerd. Hierdoor kan je maar 10 keer diep reageren op een reactie

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Jaap
D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Prima. Maar ik bedoelde eigenlijk reacties per persoon!

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Iets van max 30 per persoon per Ontopic. OffTopic ongelimiteerd. Al die herhalingen van meningen. Jij hebt bijvoorbeeld ook al dertig keer geroepen dat de keeper gewisseld moet worden. Dat weet ik nu wel. Reageren met eens of heel veel flauwe grappen. Het steeds maar OffTopic reageren op OnTopic en ga zo maar door. Als iedereen zich maar een beetje aan de regels houdt, zou het ook al veel leesbaarder zijn. Maar het is mijn mening maar hé en ik krijg weinig vinkjes dus…

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Rob Laanen
D
Ruud
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Rob ik zit zelf ook vaak op itwm en reageer ook heel regelmatig. Heb daar ivm mijn pensionering ook alle tijd voor.
Hoeveel reacties per topic zou jij dan willen zien ? Ben heel benieuwd.
Ik denk dat als je een maximum aan het aantal reacties gaat hangen itwm een doodsaaie site gaat worden.
En wil je dan per topic een verschillend maximum toepassen ?

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Persoonlijk ben ik niet voor limiteren, maar goed ik neem aan dat jullie deze keuze niet van 1 persoon laten afhangen. Wel nog een vraag dan: het geven van een + of – geldt dat ook als een reactie?

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Nee dat geldt niet als een reactie, maar als een waardering voor een gegeven reactie

Nico Pijpers
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Rob vind ik nergens op slaan iedereen mag toch zelf weten hoeveel keer hij op itwm zit .
De een heeft meer tijd en zin dan de ander .
De zijn Spartanen net als ik zit er heel de dag op het is al iets minder geworden maar toch .
En ik vind het leuk ik hoop jij ook .

Nico Pijpers
3 maanden geleden

Heel mooi en duidelijk bericht Itwm.
Maar de suporters schieten ook wel eens uit de bocht van de spanning ,
Dan kan de reactie wel eens anders over komen ,en de ene reactie kan je beter verdragen dan een ander ,maar dat gaat wel over en weer .
Het enige wat bij mijn telt we blijven toch allemaal Spartaan .
Ik moet er echt nog aan wennen maar vind het wel heel mooi.?????

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Nico Pijpers
D
Dikker
Gladiator
3 maanden geleden

Goed bezig !

D
Houten Klaas
Gladiator
3 maanden geleden

Ziet er goed uit ITWM, top dat jullie de ‘pijnpunten’ herkennen en direct aanpakken.
Ga zo door!

D
Brandweer1
Gladiator
3 maanden geleden

ITWM online ziet er gelikt uit. echt iets om trots op te zijn.

D
Sparta Nar
Spartaantje
3 maanden geleden

Even wennen, maar goed gedaan en mooie site.

D
vakkie20
Gladiator
3 maanden geleden

Veel succes met de nieuwe website! Het ziet er mooi uit. Iets trager en minder stabiel nog wel. Maar dat kan vast verholpen worden.

Keep up the good work zou ik zeggen.

Ik heb wel één opmerking: Sinds een paar dagen krijg ik ineens enorm veel email-berichten van reacties op mijn posts. Volgens mij is er ergens een ‘subscribe’ vinkje standaard aangezet, maar dat lijkt me gezien de enorme hoeveelheid (spam)-mails die ik nu krijg niet zo handig. Ik heb hier nog geen functie gevonden waarmee ik deze meldingen zelf standaard uit kan zetten. Dat lukt enkel door per topic / bericht op ‘unsubscribe’ te klikken.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Klik op het radartje onder het reactievak bovenaan de thread. Je ziet daar een vak abonnementen en als het goed is kan je daar je abonnement etc uitzetten Succes!

D
Ruud
Gladiator
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Ik heb dat geprobeerd omdat ik het zelfde probleem had als vakkie 20.
Bij mij werkte het afmelden niet en heb daarom de mail geblokkeerd om van al die email af te zijn.

Beheerder ITWM
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Boven het reactievak bovenaan de thread staat ook nog een optie Abonneren/Afmelden. Als je nadat je geabonneerd bent je jezelf afmeldt zouden er ook geen e-mails meer naar je toe gezonden moeten worden. Verder bestaat er in de e-mail zelf ook nog een ‘unsubscribe’ mogelijkheid om de e-mails te annuleren.


D
Ruud
Gladiator
Je reactie op  Jaap
3 maanden geleden

Ik had beide geprobeerd Jaap maar kreeg nog steeds email.
Door de afzender te blokkeren krijg ik ze nu niet meer binnen.

D
appie ossie
Spangenaar
3 maanden geleden

Veel succes ITWM- team .