kalender

Afgelopen vrijdag maakte het kabinet onder meer bekend dat voetbalwedstrijden de komende 3 weken zonder publiek gespeeld moeten worden. Dat raakt ook ons als voetbalsupporters, des te meer omdat er in deze periode leuke (thuis)wedstrijden op het programma staan.

Zo spelen we zaterdagavond tegen FC Twente en spelen we op 28 november de thuiswedstrijd tegen Ajax. Deze duels zouden we als supporter dus moeten missen, net zoals het uitduel in Alkmaar tegen AZ op pakjesavond.

Sparta wil speeldata verzetten

Sparta heeft, net zoals een groot aantal andere ere- en eerstedivisieclubs aangegeven dat de speeldata het best verzet kunnen worden naar data wanneer het publiek weer welkom is. Grotere clubs, zoals Ajax, vinden dat weer lastig ivm hun Europese duels. Het eigen belang, waarbij de onderlinge solidariteit ver te zoeken is, maakt zich dus weer heer- en meester van ons voetbal.

We verwachten vandaag of morgen wel iets te kunnen melden of het voetbal komende week wel dan niet gespeeld gaat worden zonder publiek of dat de wedstrijden richting de periode na de lockdown verplaatst gaan worden.

Let op

We willen jullie vragen een reactie te geven wat de beste optie is en hebben daarom hieronder een poll neergezet. Inhoudelijk reageren kan ook, maar we vragen jullie nogmaals om politieke discussies en/of jullie oplossingen en meningen over de corona-crisis niet in dit topic te voeren. We zijn namelijk een voetbal website en willen daar de nadruk op blijven leggen. Wil je toch los gaan in al je volhardingen? Dan zijn er genoeg websites en blogs in deze wereld om je uit te leven. In ons Off topic Topic modereren we ook een stuk soepeler. Mocht er toch weer teveel gedoe zijn dan sluiten we dit topic voor reacties.

Wat moet er de komende 3 weken gebeuren met de wedstrijden tijdens de lockdown
507 stemmen
Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties