KNVB logo

Arno Verschueren blijft drie wedstrijden schorsing krijgen tot nu toe. De tuchtcommissie is van oordeel dat de straf na de rode kaart van onze middenvelder op zijn plaats is. Sparta kan nog in hoger beroep. Maar we hebben ook Metinho. Die kan ook gewoon drie wedstrijden knallen.

Dit schrijft Sparta op haar website: “Sparta Rotterdam mist Arno Verschueren in de wedstrijden tegen IJsselmeervogels, Almere City FC en FC Volendam. De middenvelder ontving een rode kaart in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk en kreeg de dag erna een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden. Zowel Sparta als Verschueren ging niet akkoord met dit schikkingsvoorstel waarna maandagavond de zaak diende bij de tuchtcommissie in Zeist. Het oordeel van de tuchtcommissie is dat de straf van drie wedstrijden op zijn plaats is, mede gezien de strafkaart van Verschueren waarop al een directe rode kaart staat.”

Sparta beraadt zich nog over een eventueel hoger beroep. De club heeft hier tot vrijdag de tijd voor om dit in te dienen, tegen IJsselmeervogels zal Verschueren in ieder geval ontbreken.”

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties