Sparta nieuwe tenue

Meer plaatjes van de nieuwe tenues: hier

Shirtje kopen: hier


SPARTA ROTTERDAM EN ROBEY INTRODUCEREN NIEUWE TENUES 2020-2021

Sparta Rotterdam en Robey zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Met trots presenteren we het nieuwe thuis- en uittenue voor het seizoen 2020-2021.

Traditioneel met een moderne twist

Het thuistenue heeft een traditioneel ontwerp met zwarte details. Uniek aan het shirt is het feit dat de Sparta-strepen voor het eerst in jaren niet onderbroken worden. Met dank aan de sponsoren van Sparta die hierin hebben meegedacht ten faveure van het shirt. Daarnaast is het shirt voorzien van een Jacquard stof met een grafisch patroon aan de achterkant. Dit geeft het tenue een luxe uitstraling en ultiem draagcomfort voor de spelers tijdens de wedstrijden op Het Kasteel.

Subtiel, maar opvallend detail is dat SP-AR-TA in de nek is geborduurd. Een stijlvol eerbetoon aan de tekst van de Sparta Marsch. De kraag is een technische en moderne versie van een retro kraag. Traditiegetrouw is het broekje volledig zwart, voorzien van witte details. De sokken zijn uiteraard rood-wit met zwarte details.

Stijvol, energiek en onbevreesd

De spelers van Sparta komen dit seizoen het veld op in een krachtig uittenue om de punten mee naar Rotterdam te nemen. Stijlvol, energiek en onbevreesd. De kleuren Teal Green en Purple Blue zijn een mix van groen en blauw, de traditionele kleuren die doorgaans worden gebruikt voor het uittenue. Het grafische patroon op het shirt is afgewerkt met neon accenten.

Het shirt heeft een modern ontwerp met geborduurd Sparta-logo op de borst. Daarnaast zijn er subtiele details aangebracht zoals een regel uit de Sparta Marsch in de nek en de zeer subtiele verwijzing naar de clubkleuren aan de zijkant van het shirt. Het broekje en de sokken zijn uitgevoerd in twee kleuren, zodat Sparta, ongeacht de kleuren van de tegenstander, er stijlvol uitziet.

Thuisbasis

Na een periode waarin de thuisbasis belangrijker is geweest dan ooit bleven we samen met Jeffry Fortes, Lisane Lockerfeer en Reda Kharchouch dan ook thuis. Een ode aan de thuisbasis. Het Kasteel als onneembare vesting. Een nieuw thuis voor spits Reda Kharchouch, die vorig jaar 22 keer scoorde in het Robey-shirt van Telstar en dit jaar wederom de gouden klaver op zijn schouder heeft.

Het Kasteel is bekend terrein voor Rotterdammer Jeffry Fortes, die in januari terugkeerde op het oude nest en de Zeeuwse Lisane Lockerfeer, die al enkele jaren uitkomt voor de Sparta Vrouwen. Met trots presenteren ze de nieuwe tenues. Reda, Lisane en Jeffry staan te popelen om te strijden voor het Sparta-logo op hun hart. Stijlvol, onbevreesd en energiek.

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties