logo Sparta Supporters Running Team 88

Door Corona gingen de gebruikelijke edities van de Roparun in 2020 en in afgelopen pinksterweekend niet door. Nu het grootste gedeelte van de corona-maatregelen zijn losgelaten komt er alsnog een editie.

Komend weekend zal het Sparta Supporters Running Team 88 daar dan ook weer vol enthousiasme aan meedoen. Het betreft hier een verkorte versie van de oorspronkelijke afstand die normaal gelopen wordt. Dessalnietemin is het een echte run, want waar de lopers doorgaans over wat vlakkere gebieden zullen lopen zijn het dit keer de Limburgse heuvels die de estafetteloop zullen verzwaren.

In Limburg is een route van 308 km uitgestippeld die door twee loopgroepen van vier Spartanen gelopen zullen worden. Dit gebeurt non-stop, dus elke loopgroep zal minimaal 30 uur onafgebroken in Sparta shirt de Roparun lopen. Verder zullen de lopers ondersteund worden door de rest van het team dat bestaat uit begeleidende fietsers, chauffeurs, masseurs en cateraars. Al met al een hele operatie die de nodige voorbereiding heeft gehad.

Uiteindelijk is het event bedoeld om geld in te zamelen voor het goede doel:

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Wil je het goede doel ondersteunen en het Sparta Supporters Running Team een blijk van waardering geven? Klik dan op onderstaande button:

Meer info over het Sparta Supporters Running Team
Meer info over de RopaRun

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties