Wees gul voor de RopaRun

5
578
collecte Roparun

Morgen staan de helden van het Sparta Supporters Roparun Team (SSRT) weer te collecteren voorafgaand Sparta – SC Heerenveen. Het zou mooi zijn als de Sparta supporters weer net zo gul zullen zijn als ze dat ook waren voor de Stichting Breath en Sparta Bakker Louis Vollering.

Dit jaar zal het SSRT wederom meedoen aan de Roparun, die van 4 – 6 juni in het pinksterweekend gehouden zal worden. Dit jaar zal de run opnieuw in Nederland gelopen worden, maar zal de aankomst, in tegenstelling tot de editie van 2021, wel in Rotterdam zijn. Dat betekent een veelvoud van publiek zowel onderweg als in de thuishaven.

De mannen en vrouwen van het SSRT willen ongetwijfeld ook hun eindtijd verbeteren t.o.v. de verregende najaarsversie van 2021. Dat betekent dat de twee teams de estafette-loop met zo’n 11 km per uur af zullen moeten gaan leggen. Een behoorlijke inspanning. Maar die inspanning is er ook voor diegene waarvoor ze het allemaal doen. Er zijn veel organisaties, die ervoor zorgen dat er leven aan de dagen van kankerpatiënten wordt toegevoegd waar vaak geen dagen meer kan worden toegevoegd aan het leven. Deze organisaties kunnen het ingezamelde geld van de collecte goed kunnen gebruiken. Een opgestelde lijst van deze goede doelen kan je HIER raadplegen.

Wil je geld overmaken, dan kan je dat bij de collectant doen, maar je kan het ook doen via de QR code die je morgen overal in het stadion zal vinden. Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we ‘m ook al op ITWM geplaatst:

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties