ITWM stelt jullie voor: Fusion Josh, een enthousiaste voetbalfan van het Engelse Cambridge United. Hij trekt de wereld rond om voetbalwedstrijden te bezoeken en zijn avonturen vast te leggen. Voor hem was de match tussen Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk het laatste hoofdstuk van een boeiende Nederlands voetbaltour waarbij hij eerder Vitesse, AZ en Feyenoord aandeed. Fusion Johs, die dus zelf een hartstochtelijke supporter is, legt zijn reis vast op zijn vlog, waar hij een kijkje geeft in zijn passie voor voetbal en de ervaringen bij de diverse clubs die hij bezocht.

Verbaasde Josh

Fusion Josh, verbaasd hoe efficient het OV in Rotterdam geregeld is en hoe schoon het is op straat in Spangen arriveert een kleine zes uur voor de wedstrijd op Spangen en laat op enthousiast de facade van ons mooie Kasteel zien. Hij vindt het allemaal prachtig, ondanks dat Spangen op dat moment niet echt het meest levendige deel van de stad is.

Op de fiets en in de kleedkamer

Het kan Josh allemaal niet boeien, alles is mooi. We weten niet wat hij na zijn eerste indruk gedaan heeft (wij zouden het wel weten: direct de kroeg in op je vrije dag), maar Josh komt zo’n 2,5 uur voor de wedstrijd op zijn huurfiets weer aan op Spangen en krijgt nu ook de mogelijkheid om alles nog eens verder te onderzoeken. Zo komt die ook even in de kleedkamer waar materiaalman Ben Wessels alles al heeft voorbereid voor de spelers. Het is voor Fusion Josh een fantastische ervaring.

Broodjes Kroket

Van de wedstrijd geniet hij, maar ook van de gulle Spangenaren die hem gratis een hele envelop stickers hebben gegeven. We vermoeden zo dat elke lantarenpaal in Cambridge voorzien wordt van zo’n sticker. Het meest is de Engelsman te spreken over het broodje kroket. Daar wij Spartanen nogal eens klagen over de geboden waar, ziet Fusion Josh hier een gerecht van een sterrenrestaurant in. Hij is zo enthousiast dat hij er zelfs twee bestelt!!

Kijk de YouTube video van Fusion Josh en zie hoe hij Sparta op een aanstekelijke manier promoot:

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties