Sparta Marsch

Wat nou top-2000? Is allemaal veel te voorspelbaar. Iedereen wist toch dat Danny Vera dit jaar Queen van de troon zou schieten? De top van het door Nederland als beste gekozen popmuziek is vaak net zo saai als de traditionele top-3 clubs in het betaalde voetbal. Veel te voorspelbaar allemaal.

Nee, geef ons maar de top 111 van de Bollenstreek omroep. Dat zijn mensen die verstand hebben van muziek! Niks geen Deep Purple, Pink Floyd en rapper Boef. Nee hoor, gewoon de Sparta Marsch op nummer 1. En de nummer 1 gaat gedraaid worden als eerste nummer in het nieuwe jaar. Om 0:02 klink het in 1909 door Jac. Blaser gecomponeerde clublied van Sparta gevolgd door Jules Deelders’s Spartageest. Dat is pas klasse en laat zien dat Sparta niet alleen geliefd is in ReO, maar tegenwoordig ook steeds meer buiten onze regio.

Met dank aan het Sparta Genootschap Bollenstreek die al eerder van zich lieten horen door in 2016 de Sparta vlag in de mast van de Toren van de Oude Jeroenskerk in Noordwijk wisten te hijsen!

Ga zo door mannen!

Meer info: Sparta Genootschap Bollenstreek, BO (Bollenstreekomroep)

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties