Sparta Rotterdam neemt het op de traditionele Familiedag op tegen RKC Waalwijk. Op 5 augustus zal er om 13.00 uur op Het Kasteel worden afgetrapt. De wedstrijd is voor alle supporters gratis te bezoeken.

Eerder werd al bekend dat Sparta haar jaarlijkse Familiedag op 5 augustus zou houden. Inmiddels is er een tegenstander gestrikt voor die dag. RKC, de nummer 9 van het afgelopen seizoen, gaat het in de laatste test voor de start van de competitie opnemen tegen Sparta. Aaron Meijers keert dan voor even terug op Het Kasteel, hij speelde tot een maand geleden nog voor Sparta. Ook Michiel Kramer is een oud-Spartaan. Aan de andere kant komen aanwinsten Pelle Clement en Saïd Bakari hun oude teamgenoten eerder tegen dan verwacht. Ook de technische staf van RKC, dat naast hoofdtrainer Henk Fraser onder meer bestaat uit assistenten Adil Auassar en Geert Arend Roorda komen weer even terug op vertrouwde grond.

Naast de oefenwedstrijd, zullen er rondom het stadion genoeg activiteiten te doen zijn voor jong en oud. Het volledige programma van de Familiedag wordt op een later moment bekend. De poorten van Het Kasteel zullen voor de oefenwedstrijd om 12.00 uur open gaan.


Abonneer
Abonneren op
71 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties