Sparta opent zaterdag 19 augustus, net als vorig seizoen, de poorten van Het Kasteel voor een open training. Dit is de laatste training voorafgaand aan de derby tegen Feyenoord. Deze training begint om 11:00 uur en het stadion is vanaf 10:00 uur via Ingang D-rechts (naast de Fanshop) te betreden.

Open Kasteeldag

Sparta gebruikt deze dag tegelijkertijd om de Familiedag (die grotendeels afgelast werd door de weersvoorspellingen) deels alsnog in te halen voor met name de jongere supporters. De club heeft aan deze combi van de laatste training voor de derby en een halve familie dag de woorden ‘Open Kasteeldag’ gegeven.

Op de Open Kasteel zal er dus een open training zijn, de eSporters van Sparta zijn aanwezig en ze zijn uit te dagen voor een potje FIFA in De Bosselaar. En zo zullen nog een aantal activiteiten die eerste gepland waren op de Open Dag, nu op de Open Kasteeldag te vinden zijn. Met name dus voor de jonge supporters. Een goed initiatief van onze club!

Handtekeningensessie en parkeren

Na afloop van de training zal er een handtekeningensessie met spelers en trainers georganiseerd worden. Niet te lang s.v.p., er staat ook nog een derby op het programma! Ieder procentje telt dan. Meer informatie zal in de loop van volgende week volgen via de officiële Sparta website en de welbekende social media kanalen.


Iedereen kan op 19 augustus via Ingang D-rechts naar binnen, ook minder-validen die de training vanaf het MiVa-terras kunnen volgen. Parkeerterrein P5 is zaterdag 19 augustus geopend van 10:00 – 14:30 uur.

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties