Purmersteijn kantine

De Noord-Hollandse kogel is door de kerk. Het werd geen Wormerveer, geen Amsterdam en jammer genoeg geen Volendam. Sparta zal op donderdagavond 20 oktober om 20:00 uur het bekerduel tegen OFC in Purmerend spelen.

Naar Purmerend

De lichtinstallatie van OFC die zou volgens de KNVB niet deugen. En daarom moest de kersverse tweede-divisionist uitwijken naar een andere locatie om de bekerwedstrijd tegen Sparta te spelen. Afgelopen week kwamen er diverse locaties voorbij, waarbij een deel van de Sparta-aanhang al reikhalzend uitkeek naar extra bezoekje aan de Dijk aan Volendam. Die leuke bijkomstigheid lijkt wat minder voor de hand te liggen nu bekend is geworden dat de wedstrijd in Purmerend gespeeld zal worden.

Kwartiertje rijden naar Volendam

De V.P.V. Purmersteijn zal de wedstrijd gaan hosten voor OFC. Zij blijken wel over een voldoende lichtinstallatie te beschikken. Toch is er hoop voor de Spartaan die een broodje paling wil eten. Purmerend ligt eigenlijk wel heel dichtbij Volendam. Het terrein van V.P.V. Purmersteijn ligt op slechts een kwartiertje rijden van De Dijk in Volendam. Dus als er vrij vervoer is, er geen paniekerige Volendamse burgermeester gaat handhaven, dan is het misschien toch mogelijk om de horeca in het Volendamse vooraf met een bezoekje te vereren.

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties