Afbeelding van Pete Linforth via Pixabay

Na veel wikken en wegen, na (heel) veel werk en na aardig wat testen wil de redactie van. ITWM jullie laten weten dat het binnen enkele weken een nieuwe website zal lanceren. Ondanks dat wij als oldschool website fanaten best nog tevreden waren over onze puik ontworpen huidige website moesten we wel in de vaart der volkeren mee.

De nieuwe website zal naast een prima ervaring op de laptop en desktop ook een stuk verbeterd worden op jullie mobiele apparaten zoals een tablet en een smartphone.

’t Gaat ook allemaal best spannend worden. Werkt alles in de echte wereld net zoals op onze laptops? En hoe zullen de reacties straks gaan. Of krijgen we nog storingen die we moeten oplossen, als dat laastste het geval is, dan geven we nu al excuses bij voorbaat. We doen immers alles vrijwillig, hebben amper budget, maar tegenover staat dat we onze ITWM job vanuit het hart doen!

Een tipje van de sluier kunnen je we al melden. Reacties zal je onder Disqus kunnen blijven geven, maar je kan straks ook via Facebook inloggen op ITWM. Je hoeft dus niet alles te veranderen.

Wat helaas wel veranderd is dat alle oude reacties niet worden meegenomen op de nieuwe website. Dat zou te ingewikkeld worden voor hoe we ITWM straks willen brengen.

En verder komt er een eigen gedeelte voor het Off Topic Topic zodat reacties over de onderwerpen die we brengen ook daar over zullen gaan.

We gaan nog geen exacte datum noemen, jullie zullen het snel genoeg gaan meemaken!

Redactie ITWM

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties