Forumavond met Gerard Nijkamp, Manfred Laros o.l.v. Anton Slotboom

Heb je als ITWM-reageerder vaak een mening? Weet je het allemaal nog beter dan de mensen die aan het roer staan bij onze club, of heb je gewoon goede ideeën die je met hen wil delen? Dit is je kans waar je al lang op zat te wachten!

Forumavond

Op dinsdag 22 november organiseert de supportersvereniging van Sparta een heuse Forumavond in het supportershome. Anton Slotboom bekend van de Sparta naar voren Podcast va RTV Rijnmond lult de avond aan elkaar. De bestuurders die je kan bevragen zijn Gerard Nijkamp (Technische Baas) en Manfred Laros (Algehele Baas).

Breed scala van onderwerpen

Je kan eigenlijk alles aan de mannen vragen. Er zijn geen vragen die je niet kan stellen leerden eerdere zeer geslaagde forumavonden ons. In zowel 2018 als 2019 schoven dezelfde bazen aan, waarvan daarbij gezegd kan worden dat de poppetjes toen net anders ingevuld werden, daar Henk van Stee zich nog over het technisch beleid ontfermde. Of je het nu wil hebben over de uitbreiding van het stadion of over waarom er spelers zo lang moeten warm lopen….vraag het en er komen zeker antwoorden.

Iedereen toegang

Normaal zijn deze aangelegenheden exclusief voor leden van de Supportersvereniging. In het geval van dit event is elke Sparta supporter welkom. Maar doe vooral niet zo lullig als je nog geen lid van de SV bent. Als je komt kan je gelijk lid worden van deze club die opkomt voor de belangen van de Sparta supporters en daarnaast ook nog eens allerlei voordelen biedt. Denk aan korting op busreizen naar uitwedstrijden, korting op consumpties in het supportershome en het magazine KasteelNieuws dat met enige regelmaat op je deurmat ligt.

Beperkte ruimte

Als je naar de forumavond wilt, dan dien je je van te voren aan te melden. Dit wordt gedaan omdat er maar voor 150 supporters plaats is. Wil je gaan dan kan je een e-mail sturen aan info@despartasupporter.nl, waarbij je aangeeft of je alleen komt of dat je een introducee mee zal nemen. De aanvang is 19:30 uur waarbij het supportershome om 19:00 uur al haar deuren zal openen.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties