Aanstellingen scheidsrechter van Oostrom en van den Kerkhof

Gisteren werd bekend wie de komende niet onbelangrijke potjes tegen FC Twente thuis en ADO uit gaat leiden.

In het geval van de competitiewedstrijd tegen de Tukkers die a.s zondag weer eens ouderwets om 14:30 op het programma staat heeft de KNVB gekozen om de 39 jarige Martin van der Kerkhof aan te stellen. Zondag schijnt die overigens de 40 aan te tikken.
Van den Kerkhof komt samen met Rens Bleumick en Richard Brondijk naar Het Kasteel. Zij zullen de feestelijkheden voor van den Kerkhof bij staan door allebei een vlaggetje mee te nemen. Heerschap Laurens Gerrets kijkt toe of de trainers zich gedragen en of ze geen rolfluitje meenemen zoals Barry Hughes dat ooit deed om de feeststemming kracht bij te zetten.
In Zeist kijken Robin Hensgens (VAR) en Dyon Fikkert (AVAR) mee. De wedstrijd is uitverkocht. De 10.000 aanwezigen Spartanen wordt verzocht een rood-witte kerstmuts op te zetten

De woensdag daarop mag onze club aan de bak om er voor te zorgen dat we overwinteren in het bekertoernooi. De tegenstander die overwonnen moet worden heet ADO Den Haag en de man die dit duel zal leiden luistert naar de naam Ingmar Oostrom. Hij toogt samen met Rogier Honig en Roan van Marrewijk naar het Bingoal (WTF?)-stadion om alles in goede arbitrale banen te leiden. De 4e man in de suburbs van Den Haag is het heerschap Richard Martens. De aftrap van dit duel van 20 december is om 18:45. Alle 500 Spartanen wordt verzocht een rood-witte kerstmuts op te zetten.

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties