tickets Sparta

Sparta heeft afgelopen week informatie gedeeld rondom de aanschaf van kaartjes voor de thuiswedstrijden van de play-offs. De prijzen die de club vraagt zijn aantrekkelijk geprijsd.

In tegenstelling tot dat wat we gewend waren, play-offs voor degradatie/promotie, speelt Sparta dit seizoen om plaatsing voor de tweede voorronde Conference League. Daar waar Sparta de kaarten voor seizoenkaarthouders voor het degradatie/promotie-toetje nog wel eens gratis toebedeelde is het dit jaar anders. Alle supporters zullen voor de halve-finale thuiswedstrijd moeten betalen. Sparta geeft wel een flinke korting op de reguliere tarieven, die doorgaans zo’n 40% hoger liggen.

TribunePrijs ticket
Bok de Korver-tribune€ 10,00
Denis Neville-tribune€ 12,50
Kasteeltribune€ 15,00
Tonny van Ede-tribune€ 20,00
Kasteel/Ridderzaal (20V/21V)€ 25,00
Rolstoel MiVa€ 15,00

Voorrang voor Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders zullen voorrang krijgen bij de aankoop van kaarten voor hun eigen plaats/tribune. Deze terugkoop-periode zal 2 dagen duren. Daarna kunnen ook clubcard-houders kaarten kopen en zullen seizoenkaarthouders naar verwachting extra kaarten bij kunnen kopen.

Wedstrijdschema

Het wedstrijdschema van de play-offs is afhankelijk van hoe hoog Sparta op de ranglijst zal eindigen. Er is nog een hele kleine kans dat we 5e worden, maar het is veel waarschijnlijker dat Sparta 6e of 7e zal eindigen. In dat geval zal de tegenstander in de halve finale FC Utrecht zijn. Meer over het schema, maar ook over wat er zal gebeuren als Sparta de play-offs zal winnen kan je HIER lezen.

Opbrengsten naar winstpremie-pot

De opbrengsten die uit de kaartverkoop zullen voortvloeien zullen niet al te veel opleveren voor de club. Sparta ziet het leeuwendeel van deze opbrengsten weer net zo snel verdwijnen als dat ze binnenkomen. De club heeft te maken gehad met een veel forsere kostenpost van de winstpremies die het uit moest betalen. Deze kosten waren vooraf niet begroot. Het toetje zorgt er dus ook voor dat de kosten in het gareel gehouden kunnen worden. Meer dan terecht dat Sparta geld rekent voor deze extra potje(s).

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties