Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Garry Rodrigues en de mannen van Broederliefde steunden Sparta al door het kopen van seizoenkaarten. Inmiddels verlengden ook redactieleden van ITWM hun seizoenkaart, net als al meer dan 500 andere supporters. Onze club heeft juist nu alle steun hard nodig, dus als je het financieel een beetje kan hebben: kopen die seizoenkaart!

Meer informatie is uiteraard te vinden via Sparta Rotterdam punt nl. Een felbegeerde kaart kan gekocht worden via Spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop. Voor Spartanen die hun seizoenkaart willen verlengen is er ook de nodige informatie te lezen via deze link: https://www.sparta-rotterdam.nl/verleng-je-seizoen…

Aanradertje: De seizoenkaart: ‘In voor en tegenspoed’

Meer dan 90 % van de supporters die hun seizoenkaart verlengde koos voor de variant: ‘In voor en tegenspoed’. Wat betreft de redactie van ITWM is dit ook het aanradertje voor volgend seizoen. Een unieke kaart die je als Spartaan eigenlijk gewoon aan je historische collectie wil toevoegen en uiteraard ook de kaart waarmee Sparta momenteel het meest gesteund wordt.

Steun uit de hoek van BN-ers

Eerder kocht Georginio Wijnaldum al vier Spartaanse seizoenkaarten voor volgend seizoen. Inmiddels hebben ook Broederliefde, Memphis Depay, Garry Rodriques en een bekende voetballer die anoniem wil blijven kaarten gekocht om Sparta te steunen. Klasse natuurlijk! Klik hier voor het bericht daarover op VI.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties