Beste lezers, de afgelopen twee weken hebben we niet bericht over de Sparta podcast. Dat is opgevallen bij de makers van deze podcast. En dat is begrijpelijk, zonder reclame op het grote ITWM (-: zakken de kijk- en luistercijfers natuurlijk onmiddelijk. Sorry beste makers, ons sociale leven vroeg even wat aandacht. Daarnaast zitten wij ook nog eens bijna elke uit- en thuiswedstrijd wel in de Nederlandse stadions om goed verslag te doen van de potjes die onze favorieten op de mat zetten. Zo moeten wij soms, terecht, uiterst kritisch zijn op onze trainer, maar hem soms ook wat veren in het achterwerk schuiven. En we moeten prioriteren. Iets wat we van Ruud geleerd hebben, gewoon even weglopen uit een podcast omdat de prio’s nu eenmaal even anders liggen. Maar omdat jullie onze trouwe stukjes schrijver Maurice Dister een enorm compliment gaven zijn we de beroerdste niet en besteden we vandaag weer de nodige aandacht aan de SNV.

Maar nog veel meer sorry aan onze eigen lezers, uiteraard zijn jullie benieuwd naar de Rijnmond Podcast, en hadden wij hier uiteraard aandacht aan moeten geven. We zullen nooit meer vergeten een aflevering te plaatsen.

Over dat bezoeken van uitwedstrijden trouwens. De dochter van podcast gast Sieme Zijm mag van papa niet mee naar FC Utrecht – Sparta. Ze is 13 en wil deze week ook al naar de Europa-league finale kijken en daarmee is het over en uit voor dochterlief. Al weet haar vader wel dat ze stiekum toch in haar bed naar Sparta gaat kijken. Advies voor Sieme: Stel prioriteiten: Atalanta – Leverkussen is bittergarnituur vergeleken met de halve finale van de club van Rotterdam.

Terecht wordt overigens gerefereerd aan de ziekelijke commercie die er voor zorgt dat kiddos niet meer naar TV kunnen kijken. Ruud geeft aan dat we niet moeten denken dat de individuele kijker geen enkele macht heeft om de aanvangstijden te kunnen veranderen. Maar in de ondertoon van zijn stem merken we dat hij het ook niet eens is met de gang van zaken. Zijn we op de hand van Ruud?

Nu we het toch over kinderen hebben, in de Sparta podcast wordt kritisch gesproken over al die kinderen die met spelers het veld op moeten. Iets van nu. Een soort carnavalesk gedoe. Eens of niet eens. We zijn benieuwd.

Dit en nog veel meer in de Sparta podcast:

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties